Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Έξαλλος ο Ρουμενίγκε με το πανό κατά Νόιερ!!

Έξαλλος με τους οπαδούς που αντιδρούν στην απόκτηση του Μάνουελ Νόιερ από τη Σάλκε είναι ο Καρλ-Χάιντζ Ρουμενίγκε. Ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών δεν μπορεί να αποδεχθεί τις “φωνές” που ακούστηκαν στο φιλικό 15-0 επί της Τρεντίνο.
“Mπορείς να σώσεις όσα σουτ μπορείς, αλλά ποτέ δεν θα σε δεχθούμε με τη φανέλα μας", ανέγραφε το πανό που αναρτήθηκε από μερίδα οπαδών του συλλόγου και το οποίο έχει προκαλέσει την αντίδραση των υπολοίπων.
Η διοίκηση της ομάδας καταδίκασε τη συγκεκριμένη ενέργεια και δήλωσε ότι οι συγκεκριμένοι οπαδοί είναι ανεπιθύμητοι στο γήπεδο. Ο Ρουμενίγκε πρόσθεσε πως λυπάται για ότι έγινε, αφού έχει εκνευριστεί πολύ. Όσον αφορά τον ίδιο τον Νόιερ, τόνισε πως δέχθηκε το συμβάν χωρίς αντιδράσεις και αυτό αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν πολύ θετικό άνθρωπο.
Αν και αρχικά σκέφτονταν να προχωρήσουν νομικά οι Βαυαροί δεν πρόκειται να το πράξουν αφού υποστηρίζουν πως οι διαμαρτυρίες προήλθαν από άτομα που δεν αποτελούν μέλη του συλλόγου.
Tέλος, αναφερόμενος στο μεταγραφικό κομμάτι, ξεκαθάρισε πως δεν έχουν γίνει νέες προσπάθειες για να αποκτηθούν ο Ζερόμ Μπόατενγκ της Μάντσεστερ Σίτι και ο Αρτούρο Βιδάλ της Λεβερκούζεν. Στην Μπάγερν πιστεύουν ότι σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι ομάδες τους ζητάνε πολλά χρήματα για να τους παραχωρήσουν.
πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: