Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τεόντοσιτς: «Έτοιμος για ηγέτης»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά από τη μετακίνησή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραχώρησε ο Μίλος Τεόντοσιτς.



Ο Σέρβος πλέι μέικερ των πρωταθλητών Ρωσίας μίλησε στα ρωσικά Μέσα ενημέρωσης. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τις προσδοκίες του:
«Έχω συνηθίσει να παίζω υπό πίεση. Δεν θα είναι πρόβλημα για μένα. Όλοι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ είναι πιεσμένοι εξίσου, αλλά είναι φυσιολογικό λόγω του τεράστιου ονόματος της ομάδας. Όσο πιο δυνατή είναι η ομάδα, τόσο μεγαλύτερες είναι οι προσδοκίες από τους φιλάθλους. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν, ούτε τον κόουτς, Γιόνας Καζλάουσκας για να είμαι ειλικρινής. Ο ρόλος του πλέι μέικερ προϋποθέτει να είσαι ηγέτης της ομάδας. Είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτό το ρόλο στην ΤΣΣΚΑ».
Σχετικά με τις συμβουλές των Παπαλουκά, Ίβκοβιτς:
«Παίξαμε δυο χρόνια με τον «Τεό» στον Ολυμπιακό μαζί και συχνά μου μιλούσε για την ΤΣΣΚΑ. Για το πόσο άνετα ένιωθε στη Μόσχα και πόσο οργανωμένο είναι το σωματείο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ίβκοβιτς. Δούλεψε για τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, αν δεν κάνω λάθος. Έμαθα πολλά πράγματα από αυτόν για τη ζωή στη Ρωσία, τόσο που δεν ξέρω τι να προτάξω».
Αναφορικά με τον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν νοιώθω τόσο καλά, επειδή στη διάρκεια αυτών των χρόνων, δεν καταφέραμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους με μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω τα πράγματα να είναι διαφορετικά με την ΤΣΣΚΑ».
Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Σιένα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας:
«Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για μένα να μιλάω για τον Ολυμπιακό. Είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ και δεν βλέπω το νόημα να μιλάω για την προηγούμενή μου ομάδα».

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: