Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Δανεικός αλλά όχι αγύριστος!!

Στη λογική του περασμένου Γενάρη θα λειτουργήσει στην περίπτωση του Μήτρογλου ο Ολυμπιακός, καθώς ο παίκτης αναμένεται να δοθεί δανεικός. Του έχει αδυναμία, βλέπετε, ο Μαρινάκης.
Δανεικός αλλά όχι αγύριστος!
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» πιστεύει ότι ο 23χρονος φορ μπορεί να έχει μία θέση στο ρόστερ του συλλόγου, παρόλα αυτά μένει πιστός σε αυτό που είχε πει στην παρουσίαση του Βαλβέρδε πέρσι το καλοκαίρι: το αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο Ισπανός.
Παρόλα αυτά πρόθεση των Πειραιωτών είναι να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας. Από την άποψη ότι δεν θα επιδιώξουν την πώλησή του, αλλά τον δανεισμό του. Τον πιστεύουν τον Μήτρογλου στο Λιμάνι και δεν θέλουν να τον δώσουν για 1 ή 1.5 εκ. ευρώ. Αν βρεθεί μία πρόταση στα δύο εκ. ή παραπάνω, τότε το πράγμα θα αλλάξει. Όπως είναι η κατάσταση τώρα, όμως, δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να πουλήσει τον παίκτη για ένα ποσό χαμηλότερα από τα δύο εκ. ευρώ.
Στην πλατεία Αλεξάνδρας, βέβαια, γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα δεχτούν πρόταση σε αυτό το ύψος για τον Μήτρογλου, οπότε όλα δείχνουν… δανεισμό. Ποιος ξέρει τι γίνεται το επόμενο καλοκαίρι, άλλωστε; Από το να έχει αλλάξει άποψη ο Βαλβέρδε, μέχρι να έχει αποχωρήσει από την ομάδα ο Ισπανός. Και φέτος, άλλωστε, με δυσκολία κατάφερε να τον κρατήσει στο Λιμάνι ο Μαρινάκης.
Οπότε είναι καλύτερα να κρατήσουμε μικρό καλάθι όσον αφορά την περίπτωση του «πιστολέρο» Κώστα Μήτρογλου και τα σενάρια περί πώλησής του. Στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να χειριστούν με προσοχή την περίπτωσή του, σε μία προσπάθεια βέβαια να μη θίξουν με τις κινήσεις τους την απόφαση του Βαλβέρδε.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: