Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Super Deal για Σίτι!

Χορηγία… μαμούθ υπέγραψε η Μάντσεστερ Σίτι! Οι «Πολίτες» συμφώνησαν για τα επόμενα δέκα χρόνια με την Etihad Airways και το super deal εκτινάσσει τα έσοδα της αγγλικής ομάδας κατά 120 εκ. ευρώ!

Σημαντικότερος παράγοντας της συμφωνίας είναι φυσικά η αλλαγή του ονόματος του γηπέδου το οποίο από «Σίτι οφ Μάντσεστερ» γίνεται  «Etihad». Από εκεί και πέρα, η συγκεκριμένη χορηγός-εταιρία εγκαινίασε και επίσημα έναρξη δύο καθημερινών δρομολογίων Μάντσεστερ - Άμπου Ντάμπι δείχνοντας τη στενή συνεργασία των δύο περιοχών τα τελευταία χρόνια στον επιχειρηματικό κλάδο.

Τα κυριότερα σημεία του Super Deal είναι: 

Το «Σίτι οφ Μάντσεστερ» θα μετονομαστεί σε «Etihad» και μάλιστα θα αποτελέσει το κέντρο ενός μεγάλου αθλητικού πολυχώρου. Επίσης θα υπάρχει συνεργασία στις νέες εμφανίσεις  των «Πολιτών» και το  logo θα υπάρχει τόσο στις φανέλες του αγγλικού συλλόγου, όσο και σε άλλα αντικείμενα που θα αφορούν την Σίτι. Επιπρόσθετα, το deal προβλέπει  μια σειρά από άλλες εφαρμογές της χορηγίας σε θέματα μάρκετινγκ, επιχειρηματικότητας, προώθησης και παγκόσμιας προβολής. Φυσικά στόχος της αεροπορικής εταιρίας είναι να προσελκύσει με την διαφήμισή της περισσότερους νέους πελάτες. Τέλος να σημειώσουμε ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα πάει μέχρι το 2021 και η Σίτι κάθε χρόνο θα λαμβάνει 12 εκ. ευρώ.


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: