Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Βεργίνης: «Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί»

Τη διάθεσή του να πααμείνει στον Άρη και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε ο Δημήτρης Βεργίνης. Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος πέρασε μια δύσκολη σεζόν, λόγω σοβαρού τραυματισμού, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM και αρχικά σημείωσε:

«Αυτήν την περίοδο προπονούμαι ατομικά καθημερινά. Για μένα η χρονιά ήταν κακή και πολύ δύσκολη αφού έμεινα εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να είμαι έτοιμος για την επόμενη χρονιά και έτσι κάνω ό,τι μπορώ» ενώ συνέχισε αναφορικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε:
 
«Τον τραυματισμό τον έχω αφήσει πίσω. Αυτήν την περίοδο φροντίζω ώστε να εμφανιστώ όσο το δυνατόν καλύτερος γίνεται».
 
Για το συμβόλαιό του και την διάθεσή του να παραμείνει στον ΑΡΗ, είπε: «Υπήρχε μια συνάντηση χθες (6/7) με τον κ. Δαμιανίδη που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να παραμείνω και του χρόνου στον ΑΡΗ.
 
Τα πράγματα τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον εκπρόσωπό μου. Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιο μου. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να παίζω μπάσκετ».
 
Όσον αφορά στην  νέα αγωνιστική σεζόν και για το  αν ο ΑΡΗΣ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, ο Δημήτρης Βεργίνης δήλωσε:
 
«Ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Με τον βασικό κορμό του και δυο καλές προσθήκες παικτών αλλά και έναν καλό προπονητή ο ΑΡΗΣ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Αυτό όμως είναι ρόλος της διοίκησης, αυτή παίρνει τις  αποφάσεις» ενώ ολοκλήρωσε μιλώντας για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του μπάσκετ:
 
«Τα πράγματα είναι δύσκολα στην κοινωνία μας και αυτό αναμφίβολα επηρεάζει και το μπάσκετ. Καταξιωμένοι έλληνες παίκτες καταλήγουν στο εξωτερικό που είναι για αυτούς μια λύση, αφού οι συνθήκες εκεί είναι πολύ καλύτερες. Βέβαια αποδυναμώνεται έτσι το ελληνικό μπάσκετ αλλά οι παίκτες είναι επαγγελματίες και πρέπει να κοιτούν το συμφέρον τους».
  The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: