Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

"Σαν στο σπίτι μου"

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Καϊζερσλάουτερν έδωσε ο Κώστας Φορτούνης στη Γερμανία, μιλώντας για τη νέα του ομάδα.
"Σαν στο σπίτι μου"
Ο νεαρός επιθετικός μέσος τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Die Rheinpfalz»: «Ενιωσα αμέσως άνετα στην Καϊζερσλάουτερν, λες και ήμουν ήδη έναν χρόνο εδώ».
Ρόλο διερμηνέα στην συνέντευξη είχε ο συμπαίκτης του πρώην άσου του Αστέρα Τρίπολης, Θάνος Πέτσος. «Είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για μένα τώρα στην αρχή».
Ο Φορτούνης τηλεφωνεί καθημερινά στην οικογένειά του στην Ελλάδα, ενώ η οικονομική κρίση απασχολεί του Γερμανούς. «Είμαι σε συνεχή επαφή για να μαθαίνω τι γίνεται. Νομίζω πως για μένα είναι η καλύτερη εποχή για να βρίσκομαι στη Γερμανία. Βέβαια, ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από την Ελλάδα», ανέφερε ο νεαρός άσος, ενώ βέβαια δεν είναι μόνος: «Η μητέρα μου βρίσκεται μαζί μου στο Καϊζερσλάουτερν, ενώ ο πατέρας μου μένει στην Ελλάδα, αλλά με επισκέπτεται». Στη συνέχεια αστειεύτηκε πως μένει στο ξενοδοχείο της… μαμάς του, καθώς του μαγειρεύει.
Αναφερόμενος στη νέα του ομάδα, ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε: «Η Καϊζερσλάουτερν έχει καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και είναι σπουδαίος σύλλογος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι στην Μπουντεσλίγκα, μπροστά σε 50.000 θεατές».
Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Εγώ παίζω πίσω από τους επιθετικός, ως δεκάρι. Ωστόσο μπορώ να αγωνιστώ και ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και ως χαφ. Τα χαρακτηριστικά μου είναι η τεχνική μου κατάρτιση και η έλλειψη άγχους. Δεν φοβάμαι στο έναν με έναν, και ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση».
Τέλος, για το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, επισήμανε πως παίζει Playstation και βγαίνει έξω με φίλους του, όπως όλοι οι νεαροί.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: