Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Kάνει έγκλημα ο ΠΑΟΚ!

Ο Μιχάλης Τσόχος σχολιάζει την κίνηση του ΠΑΟΚ να αφήσει ελεύθερο τον Βίκτορ Βιτόλο
Kάνει έγκλημα ο ΠΑΟΚ!
Ο Βιτόλο είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα ένας από τους τέσσερις -άντε πέντε- πιο σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ.
Αυτός ο Βιεϊρίνια, ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία και ο Σάλπι είναι οι παίκτες στους οποίους ο ΠΑΟΚ στηρίχτηκε τα δύο τελευταία χρόνια για να κάνει όσα έκανε στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη.
Το να αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο είναι μία πολύ λάθος επιλογή, ακόμη και αν αυτή γίνεται μόνο με οικονομικά κριτήρια. Κατά την άποψη μου, θα έπρεπε να δοκιμάσει να τον παραχωρήσει, ώστε τουλάχιστον να έχει κάποιο οικονομικό όφελος ή να κοιτάξει να ξεφορτωθεί άλλα συμβόλαια που τον βαραίνουν και όχι το δικό του.
Παίκτη της ποιότητας του Βιτόλο δεν νομίζω ότι μπορεί να βρει ο ΠΑΟΚ και έχω την εντύπωση ότι το δικό του κενό θα φανεί πολύ περισσότερο και από του Σαλπιγγίδη -αν φύγει και ο τελευταίος, πράγμα που έτσι όπως κυλούν τα πράγματα το βρίσκω εξαιρετικά πιθανό.
Ο Βιτόλο, αν όντως μείνει ελεύθερος, είναι βέβαιο ότι θα βρει σύλλογο και μάλιστα καλό για να συνεχίσει την καριέρα του. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήδη παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και μάλιστα φαίνεται ότι αρνούνται να πιστέψουν πως ο Βιτόλο θα μείνει έτσι εύκολα ελεύθερος.
Το να «στέλνει» ο ΠΑΟΚ τον Κουτσιανικούλη, και όποιον άλλο Κουτσιανικούλη προκειμένου να προωθήσει νέα παιδιά, το καταλαβαίνω. Ακόμη και να διώξει παίκτες όπως ο Σαβίνι, ο Αρίας, ο Μπέλιτς που έχουν καλούτσικα συμβόλαια και προορίζονται για αναπληρωματικοί, το καταλαβαίνω. Το να βάλει πωλητήριο στον Βιερίνια και τον Σαλπιγγίδη επίσης θα το καταλάβαινα. Αλλά το να αφήσει ελεύθερο τον Βιτόλο, πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ εύκολα όχι να κατανοήσω, αλλά και να χωνέψω.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: