Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΠΑΟΚ:Αρχίζουν οι αποχωρήσεις!!

Οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας μεταγραφικής περιόδου είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Λάζλο Μπόλονι έχει ζητήσει την ελάφρυνση του ρόστερ και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχουν τις πρώτες αποχωρήσεις ώστε να γίνει το «χατίρι» στον Ρουμάνο τεχνικό.
Πρώτος στην λίστα φέρεται να είναι ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος αμείβεται με κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ τον χρόνο και σίγουρα στον «δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Ιταλού αμυντικού. Ωστόσο ο 32χρονος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει… «αμαχητί», με τους ανθρώπους της διοίκησης να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα μέρος του συμβολαίου του ώστε να τον… ξεφορτωθούν.
Πλην του Ιταλού αμυντικού, κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο νεαρός μπακ δείχνει πρόθυμος να αγωνιστεί σε μια από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με πιθανότερους προορισμούς να είναι η Κέρκυρα και ο Πανιώνιος. Ωστόσο περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, με την εβδομάδα που διανύουμε να είναι κρίσιμη.
πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: