Σάββατο 7 Απριλίου 2012

«Εκδίκηση για το Κύπελλο»

Ο Σταύρος Τσουκαλάς, που έμεινε σήμερα εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, σε δηλώσεις που έκανε στην NOVA τόνισε για τον αγώνα του Περιστερίου ότι «δε σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη".
«Εκδίκηση για το Κύπελλο»
«Σίγουρα η πρώτη μου - σημαντική σε χρόνο - παρουσία φέτος δε με ικανοποιεί επειδή κάναμε ένα κακό παιχνίδι έχοντας ως συνέπεια ένα κακό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε. Για μένα, προσωπικά μετά από τόσο καιρό επανήλθα στη βασική 11άδα, πρέπει να παλέψω, υπάρχει φοβερός ανταγωνισμός κι ο ένας με τον άλλον να βοηθήσουμε να πάει η ομάδα ψηλά», τόνισε ο μέσος του ΠΑΟΚ.
Η συνέχεια της συνέντευξής του στην NOVA έχει ως εξής:
- Ποια θεωρείς τελικά ότι ήταν τα αίτια της ήττας κι αν θέλεις να το προεκτείνουμε λίγο ακόμη περισσότερο για ένα φαινόμενο το οποίο επαναλαμβάνεται στην Τούμπα καθώς αγνοείτε και το αποτέλεσμα της νίκης για διάστημα περίπου δυο μηνών;
«Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά οφείλονται στη συγκέντρωση, γιατί για να χάνουμε στο γήπεδο μας μια - δυο - τρεις φορές δεν είναι κάτι τυχαίο. Θεωρώ ότι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης κι η νοοτροπία νικητή που δε δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια μας στοιχίζουν όλους αυτούς τους πόντους».
- Υπάρχει όμως απάντηση στο «γιατί»; Γιατί έλλειψη συγκέντρωσης; Γιατί δεν υπάρχει νοοτροπία νικητή;
«Δεν ξέρω .... Σίγουρα θα υπάρχει μια απάντηση, πρέπει να τη βρούμε σύντομα. Νομίζω ότι έχουμε την ομάδα και τις δυνάμεις και σαν παίκτες ατομικά και σαν ομάδα ώστε και πίσω στο σκορ να είμαστε να μπορούμε εύκολα να «γυρνάμε» το ματς. Από εκεί και πέρα τα τελευταία δυο - τρία ματς που δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό κάπου οφείλεται. Πρέπει μεταξύ μας να βρούμε τί φταίει για να μπορέσουμε να το πολεμήσουμε και να μπορούμε να γυρνάμε τα ματς εύκολα».
- Απομένουν τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και καλώς εχόντων των πραγμάτων τα πλέι οφ. Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να διορθώσει αυτό το πρόβλημα, τουλάχιστον στο βαθμό που ο ίδιος επιθυμεί, μπορεί να στηριχτεί στο γεγονός ότι εκτός έδρας τα πηγαίνει εξαιρετικά, είναι ικανό ως γεγονός να τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο του στα πλέι οφ;
«Οχι δε νομίζω ότι πρέπει έτσι να συνεχίσουμε. Πρώτος στόχος πρέπει να είναι μέσα στην έδρα μας να «καθαρίζουμε» τα ματς, να μην έχουμε απώλεια βαθμών κι από εκεί και πέρα εκτός έδρας αν παρουσιάζουμε αυτήν την εικόνα που παρουσιάζουμε ακόμη καλύτερα. Δηλαδή εκεί που είχαμε σαν έδρα - κάστρο την Τούμπα να την ξανακάνουμε κι εκτός έδρας να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια».
- Ποια είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να δώσετε βάση σε ότι έχει να κάνει πάντα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο;
«Αυτό θα μας το πει ο προπονητής. Ετσι όπως είδα την ομάδα του Ατρομήτου πιστεύω ότι αν πίσω είμαστε σοβαροί ... μπροστά δε θα έχουμε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: