Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Κωστένογλου: «Στεκόμαστε όρθιοι»!

Κωστένογλου: «Στεκόμαστε όρθιοι»
Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να βγει από το διοικητικό και αγωνιστικό αδιέξοδο εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στη Nova o τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε ότι για να επιλυθούν μια και καλή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος θα πρέπει «να μπει κάποιος μπροστά και να δώσει εχέγγυα σε βάθος χρόνου».


Οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου στο συνδρομητικό κανάλι:

«Είμαι αισιόδοξος, ξεπεράσαμε τον πρώτο σημαντικό σκόπελο. Η πορεία είναι δύσκολη γιατί θα χρειαστούν και άλλα πράγματα στο μέλλον. Ήρθε κάποια βοήθεια όπως γνωρίζετε, ήταν πολύ σημαντική και καταλυτική. Οι στιγμές δεν ήταν δύσκολες μόνο αυτές τις μέρες. Τα προβλήματα ξεκίνησαν με το τέλος του προηγούμενου έτους. Ο Ιανουάριος ήταν πολύ δύσκολος μήνας όπου υπήρχε μία έκρυθμη κατάσταση.

Δεν έχουν τελειώσει τα προβλήματά μας. Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα υπάρχει πιο υγιής λύση. Χρειάζεται κάποιος να μπει μπροστά και να δώσει εχέγγυα σε βάθος χρόνου γιατί έτσι μόνο θα λυθεί το πρόβλημα. Αλλά επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε σε βάθος χρόνου είναι σημαντικό ότι ακόμη και σήμερα μπορούμε και στεκόμαστε όρθιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: