Σάββατο 7 Απριλίου 2012

«Για τον κόσμο και την φανέλα»

«Για τον κόσμο και την φανέλα»
Αμφίρροπο παιχνίδι, με πάθος και ένταση περιμένει ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος του Άρη εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η 6η θέση ενδέχεται να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον νεαρό επιθετικό να τονίζει το υψηλό κίνητρο για το τρίποντο κόντρα στους Αρκάδες.


Οι δηλώσεις του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στη NOVA:

Για τη σημασία κατάληψης της 6ης θέσης: «Ξέραμε από την αρχή του β΄ γύρου πως το έργο μας θα ήταν πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα. Πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι για τον κόσμο μας, για τη φανέλα και πιστεύω πως το κίνητρο υπάρχει και για εμάς και για την ομάδα».

Για το εάν ο Αρης αδικείται από τη μη είσοδό του στα play offs: «Είχαμε κακό ξεκίνημα και τώρα αυτό το πληρώνουμε. Πιστεύω όμως ότι κάναμε μεγάλο αγώνα, αγώνα δρόμου θα τον χαρακτήριζα, για να καταφέρουμε να μπούμε στα play offs. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα έχει πολύ πάθος και δύναμη. Ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και θέλω να πιστεύω πως με τη βοήθεια του κόσμου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την κούραση των Αρκάδων από το Κύπελλο: «Είχε ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα, όμως δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του κυπέλλου. Οι παίκτες του θα είναι περισσότερο κουρασμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εμείς πρέπει να δείξουμε τον καλό μας χαρακτήρα και να πάρουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: