Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Θέληση και κίνητρο…!

Θέληση και κίνητρο…
Στην θέληση που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Εργοτέλη, προκειμένου να πάρουν τους τρείς πολύτιμους βαθμούς απέναντι στην αδιάφορη Δόξα Δράμας, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Καραγεωργίου στην κάμερα της NOVA. Παράλληλα, ο Kαβαλιώτης τεχνικός πιστεύει πως οι παίκτες του έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για τον συγκεκριμένο αγώνα, εν αντιθέσει με τους ουραγούς της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πολύ δύσκολα ήταν τα παιχνίδια που παίξαμε, δύσκολα είναι και αυτά που έρχονται. Σε ένα βαθμό ανταποκριθήκαμε αλλά δεν μας φτάνουν αυτοί οι βαθμοί που έχουμε συλλέξει θέλουμε και άλλους βαθμούς για να ολοκληρώσουμε την παραμονή. Μια παραμονή η οποία δείχνει ότι θα περάσει από πολλά κύματα όπως αυτά τα μεγάλα κύματα της προηγούμενης εβδομάδας και της προ προηγούμενης παίζοντας μέσα στα Γιάννινα με 9 παίκτες να ανατρέψεις παιχνίδια.

Δείξαμε πίστη στο να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Είναι από τις σπάνιες φορές που μου συνέβη αυτό στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί να δείχνουμε τέτοια πίστη όταν μένουμε πίσω στο σκορ ή με 9 παίκτες και να μην την δείχνουμε από την αρχή. Εχω την εντύπωση ότι δεν θα μας συμβεί και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κυριαρχήσουμε από την αρχή.

Παίζει ρόλο το άγχος και η πίεση για να ξεφύγουμε από το μαρτύριο της παραμονής. Τους αναγκάζει να μην δείχνουν την καλή τους εικόνα ή το καλό πρόσωπο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή την εικόνα και να κρατήσουμε την εικόνα που η ομάδα ανέτρεψε παιχνίδι με δύο παίκτες λιγότερους".


Για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας:

"Ο Εργοτέλης έχει μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσει το παιχνίδι αλλά σε έναν αγώνα δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Παίζουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να ανταποκριθούμε όλοι από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι από την πρώτη στιγμή. Καμία ομάδα δεν κερδίζεται αν δεν προσπαθήσεις. Θέλουμε να τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή από αυτή την Κυριακή, θέλουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: