Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο «χρυσός» Μπέκαμ και οι… ακόλουθοί του!!

Είναι πλούσιοι, πασίγνωστοι και δεν έχουν μείνει ποτέ… ταπί! Τα συμβόλαια που υπογράφουν προκαλούν «ίλιγγο» και τα έσοδά τους ξεπερνούν κάθε φαντασία!
Ο «χρυσός» Μπέκαμ και οι… ακόλουθοί του!
1.Ντέιβιντ Μπέκαμ
Όσα χρόνια και εάν περάσουν σε όποιο πρωτάθλημα και εάν αποφασίσει να αγωνιστεί, ένα είναι το σίγουρο. Δεν θα δει ποτέ τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να. πέφτουν! Ο σούπερ- σταρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι έχει καταφέρει να συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία το ποδόσφαιρο με το marketing και ιδού τα αποτελέσματα.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $5,850,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $34,150,000
2. Κριστιάνο Ρονάλντο
Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται το μεγάλο επιθετικό «όπλο» της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος είδε, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ισπανία, τα έσοδά του να εκτοξεύονται. Χρυσό συμβόλαιο με τη Ρεάλ, εξίσου κερδοφόρες συμφωνίες με πασίγνωστες εταιρείες και χορηγούς.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $15,600,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $22,400,000
3. Λιονέλ Μέσι
Να και μια κατηγορία που είναι κάτω από τον Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει συνδεθεί αποκλειστικά με τους αγωνιστικούς χώρους, ποτέ δεν έχει γίνει πρωτοσέλιδο για την προσωπική του ζωή και ως γνωστόν, δεν διαθέτει το προφίλ του «κακού παιδιού» που λατρεύουν οι διαφημιστές.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $13,650,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $18,350,000
4. Κακά
Οι συχνοί, σοβαροί τραυματισμοί δεν τον εμπόδισαν να κρατά πάντα. φορτωμένο πορτοφόλι. Ο Κακά συνεχίζει να «πουλάει» και να έχει γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς. Σιγά- σιγά ανεβαίνει και αγωνιστικά στη Ρεάλ Μαδρίτης και όλοι ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να μας δώσει αφορμή να εστιάσουμε ξανά στα πεπραγμένα του εντός γηπέδου και όχι στα χρήματα που φέρνει στο σπίτι.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $11,700,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $13,300,000
5. Ροναλντίνιο
Όσο και εάν ακούγεται απίστευτο, είναι αλήθεια. Ο. πρώην ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο «τρώει» ακόμα πολλά φράγκα από το ποδόσφαιρο, ενώ οι εταιρείες συνεχίζουν να τον προτιμούν για τις διαφημίσεις τους.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $6,500,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $17,500,000
6. Τιερί Ανρί
Ε, δεν νοείται σούπερ- σταρ να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, να «χαντακωθεί» ποδοσφαιρικά χωρίς το κατάλληλο αντίτιμο! Οι Αμερικανοί έμειναν πιστοί στη συνήθειά τους να σκορπούν τρελά λεφτά, εξασφαλίζοντας ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο στον Γάλλο επιθετικό. Βέβαια, καμία σχέση με τα εκτός γηπέδου έσοδά του.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $4,940,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $16,060,000
7. Γουέιν Ρούνεϊ
Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λαμβάνει περισσότερα από το ποδόσφαιρο, απ' ότι στα συμβόλαια με μάρκες προϊόντων, διαφημίσεις κτλ.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $12,350,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $7,650,000
8. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
Ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Ρούνεϊ. Ο σούπερ σταρ της Μίλαν πήρε σοφή απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, καθώς από τη μία βρίσκεται στη λίστα των πλουσιότερων παικτών και από την άλλη βρήκε επιτέλους τον ποδοσφαιρικό του παράδεισο.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $11,700,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $5,300,000
9. Φρανκ Λάμπαρντ
Η σημαία της Τσέλσι λογικό είναι να αμείβεται αναλόγως. Ο Φρανκ Λάμπαρντ γίνεται κάθε χρόνο. πολλά μηδενικά πλουσιότερος. Μπορεί να μην φτάνει τα επίπεδα Μπέκαμ, αλλά και αυτός έχει καταφέρει να λύσει το οικονομικό πρόβλημα των επόμενων. Λάμπαρντ της οικογένειας.
Συμβόλαιο με την ομάδα: $9,750,000
Έσοδα από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του: $7,250,000
10. Σαμουέλ Ετό
Η μυθική πρόταση της Ανζί του χάρισε μια θέση στη σχετική λίστα. Ο Καμερουνέζος φορ ξύπνησε μια όμορφη πρωία με διπλάσια έσοδα. Να' ναι καλά οι Ρώσοι, διότι από τις διαφημίσεις και τις υπόλοιπες δραστηριότητές του τα έσοδα δεν είναι τόσο ψηλά (σε σύγκριση πάντα με τους παραπάνω)!
Συμβόλαιο με την ομάδα: $10,400,000
ΠΗΓΗ: Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: