Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Παίκτες σε τιμή... Μιραλάς!!

Ο Κέβιν Μιραλάς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης και ενδέχεται να υπάρξουν άμεσα προτάσεις στον Ολυμπιακό. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τέσσερις παίκτες που θα κοστίσουν κοντά σε όσα στοίχισε ο Βέλγος στους Πειραιώτες και που ίσως τους απασχολήσουν στο μέλλον.
Παίκτες σε τιμή... Μιραλάς!
Θέλει να μείνει αλλά...
Ο Κέβιν Μιραλάς έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος διεθνής άσος που κόστισε στους πρωταθλητές Ελλάδας 3 εκατ. ευρώ (σ.σ. για την αγορά του) έχει τραβήξει τα βλέμματα ουκ ολίγων συλλόγων στην Ευρώπη και δεν αποκλείεται να κατατεθούν στον Ολυμπιακό πολύ καλές προσφορές για εκείνον.
Το gazzetta.gr παρουσιάζει τέσσερις πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τους οποίους ίσως ενδιαφερθούν οι ερυθρόλευκοι το καλοκαίρι. Πρόκειται για παίκτες που μπορούν να παίξουν τον ρόλο του αντί-Μιραλάς.
Οι τέσσερις παίκτες
Ντένις Ογκούτα Ολιές (Οσέρ): Ο 27χρονος διεθνής Κενυάτης επιθετικός μπορεί ν' αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης. Ο Ντένις Ογκούτα Ολιές της Οσέρ αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση παίκτη.
Έχει το στιλ του Μιραλάς και τον διακρίνει η εκρηκτικότητα, η δύναμη, η ταχύτητα και τα πολύ καλά τελειώματα. Σε περίπτωση που πέσει η Οσέρ (είναι τελευταία στο Σαμπιονά) η τιμή του θα πάει στα 4 εκατ. ευρώ και ίσως λιγότερα.
Ανταγωνισμός για την απόκτησή του θα υπάρχει (σ.σ. θα βρεθούν αρκετές ομάδες που θα θελήσουν να τον κάνουν δικό τους) αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μεγάλο δέλεαρ. Από όλους εκείνους που σας παρουσιάζουμε είναι αυτός που μοιάζει πιο πολύ στον Βέλγο. Φέτος έχει 10 γκολ σε 27 αγώνες, αριθμό που ποτέ δεν έπιασε ο Μιραλάς στην Γαλλία.
Αλέν Τραορέ (Οσέρ): Ο 23χρονος επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο που είναι διεθνής με την χώρα του. Μοιάζει πιο πολύ με εξτρέμ παρά με φορ όμως έχει την δυνατότητα να παίξει και ως μοναδικός προωθημένος. Ξεκίνησε την χρονιά σαν φορ και μετά γύρισε σε αριστερό χαφ.
Έχει... φαρμακερό αριστερό πόδι, αν και χρησιμοποιεί και το δεξί. Κάνει πολύ καλή χρονιά με 7 τέρματα σε 21 αγώνες. Είναι και αυτός δυνατός και πολύ γρήγορος. Εφόσον υποβιβαστεί η Οσέρ η τιμή του θα είναι στα 5 εκατ. ευρώ και ενδεχομένως και πιο κάτω. Ότι ισχύει για τον Ολιές ως προς τον... ανταγωνισμό ομάδων με τον Ολυμπιακό ισχύει και για τον Τραορέ.
Βίλφρεντ Μπόνι (Φίτεσε): Ο 23χρονος φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει εντυπωσιάσει φέτος με 11 γκολ σε 23 αγώνες. Αποτελεί το Α και το Ω της επίθεσης της Φίτεσε.
Είναι παίκτης που έχει το γκολ και που είναι... κίνδυνος-θάνατος στην αντίπαλη περιοχή έχοντας πολύ καλά τελειώματα. Η αξία του τιμάται από 2,5 έως 3 εκατ. ευρώ. Δεν παίζει τόσο στα χαφ, όμως εάν χρειαστεί μπορεί να το κάνει.
Μαξιμιλιάνο Ουρούτι (Νιούελς Ολντ Μπόις): Ο 21χρονος επιθετικός της Νιούελς Ολντ Μπόις έχει κάνει ουσιαστικά φέτος το μεγάλο του... μπαμ, έχοντας κερδίσει με το... σπαθί του μία θέση στο βασικό της σχήμα. Έχει τα πιο καλά τελειώματα απ' όλους όσους σας έχουμε αναφέρει σε αυτό το κείμενο.
Μπορεί να κάνει την μισή φάση γκολ. Έχει πολύ καλή ταχύτητα αλλά και τεχνική κατάρτιση. Παρότι δεν συνηθίζει ν' αγωνίζεται στα πλάγια μπορεί να παίξει και εκεί. Επειδή όμως είναι η πρώτη του χρονιά σε κορυφαίο επίπεδο θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο προσαρμογής. Κοστίζει 3 με 3,5 εκατ. ευρώ.











πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: