Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Νίκη και… βλέπουμε!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα και την συνέχεια για τον ΑΡΗ
Νίκη και… βλέπουμε!

Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μόνο εύκολο δεν είναι. Πριν το κάζο με τον Ολυμπιακό η ομάδα της Τρίπολης ήταν η πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα, με ένα εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΑΡΗ είναι οι τρεις ομάδες με τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Με δεδομένη τη νίκη του Αστέρα στον πρώτο γύρο ο ΑΡΗΣ έχει δυο στόχους την Κυριακή. Πρώτιστα τη νίκη και σε δεύτερο βαθμό τη νίκη με δυο γκολ διαφορά ώστε να εξασφαλιστεί και η ισοβαθμία (νίκη με ένα γκολ και ισοβαθμία συνεπάγεται μπαράζ).
Όπως και να έχει η κατάσταση ο ΑΡΗΣ πρέπει να πάρει τους βαθμούς προκειμένου να κυνηγήσει τις όποιες μαθηματικές λιγοστές ελπίδες έχει για την πεντάδα, αλλά και για να σφραγίσει την έκτη θέση που αν εφαρμόζονταν οι νόμοι στην Ελλάδα θα οδηγούσε από τώρα στην Ευρώπη.
Κι το γράφω αυτό γιατί οι ίδιοι οι άνθρωποι του Παναθηναικού αναφέρουν ότι έχουν καταθέσει ελλιπέστατο φάκελο, ενώ ελλιπή έχει καταθέσει και η ΑΕΚ που μάλιστα με σκανδαλώδη τρόπο για μία ακόμα φορά (μετά το 44 που ξέχασε να πάει ο υπεύθυνος του δημοσίου, ενώ στον ΑΡΗ ήταν ο κύριος αντίδικος) ευνοείται από την Πολιτεία καθώς τοποθέτησε στον φάκελό της μία… ανεπίσημη φορολογική ενημερότητα και έχει απλήρωτο το 44 από πέρσι τον Σεπτέμβριο.
Και οι… μπούφοι του ΑΡΗ αντί να πληρώσουν τους παίκτες τους, πήγαν και έσκασαν ένα σκασμό λεφτά στην εφορία για να πάρουν την φορολογική ενημερότητα!
Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του κατέθεσε ένα πλήρη φάκελο σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία και διέψευσε τους καταστροφολόγους για μία ακόμα φορά. Πρέπει όμως να συνεχίσει να το κάνει, αυτή την φορά διατηρώντας τις δεσμεύσεις για διακανονισμούς με τους παίκτες.
Ο ΑΡΗΣ ήδη πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό αυτή την εβδομάδα σε… πρώην για να τους πείσει να υπογράψουν εκ νέου τους διακανονισμούς, ποσό που έρχεται να προστεθεί στα χρήματα που δόθηκαν στην εφορία. Φυσικά πλέον είναι και η σειρά των παικτών που είναι τώρα στην ομάδα που την Δευτέρα μετά τη… νίκη επί του Αστέρα περιμένουν δικαιολογημένα να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις της διοίκησης.
Αν, λοιπόν, την Δευτέρα όλα πάνε καλά και οι… λογαριασμοί πιστωθούν ο ΑΡΗΣ θα μπορεί να κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον αφού θα έχει ξεπεράσει ένα μεγάλο σκόπελο και πλέον θα μπορεί να θέσει τις βάσεις και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προέχει όμως το παιχνίδι με τον Αστέρα που μπορεί να κρίνει πολλά.
Μετά το ματς θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε και περισσότερα για τα… εξωαγωνιστικά!
Υ.Γ.1 Είναι αυτονόητο ότι ο ΑΡΗΣ παίζει με τον Αστέρα κι όχι με τον Τσιώλη. Αντίπαλοι για 90 λεπτά και μετά πάλι φίλοι. Μετά όμως...
Y.Γ.2 Δέκα ευρώ γενική είσοδος την Κυριακή και χωρίς TV. (Θα δείχνει μόνο στιγμιότυπα μαζί με τα άλλα ματς το NOVA 1). Τα λόγια είναι περιττά...

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: