Σάββατο 7 Απριλίου 2012

«Μπορούμε να γίνουμε… κλάσικο»

«Μπορούμε να γίνουμε… κλάσικο»
Το ισπανικό «ελ κλάσικο», Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, θα μπορεί να «κοντράρει» σε βαθμό αντιπαλότητας, σε κάποια χρόνια, το ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου και της Ντόρτμουντ σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή των Βαυβαρών, Κρίστιαν Νέρλινγκερ.

«Θεωρώ πως υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Η «έχθρα» αυτή ίσως εξελιχθεί στο αντίστοιχο «ελ κλάσικο» της Ισπανίας. Το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ είναι τόσο φιλόδοξη ομάδα οφείλεται στη μεταγραφική πολιτική της. Θα ξεκινήσει μία χρόνια μάχη, αλλά στο τέλος εμείς θα δικαιωθούμε», ήταν τα λόγια του.

Ο Νέρλινγκερ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την πλήρη υποστήριξή του στον προπονητή της Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες, τον οποίον και επαίνεσε για τη στάση που κράτησε όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα για την ομάδα.

«Χρωστάω ένα τεράστιο μπράβο στον Χάινκες. Διατήρησε την αυτοπεποίθησή του και διαχειρίστηκε την πίεση σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Πρόκειται για έναν προπονητή που αξίζει κάθε τίτλο. Στα 66 του έχει ζήσει τα πάντα. Είναι ο τύπος του προπονητή που μπορεί και παίρνει τον έλεγχο σε στιγμές κρίσης», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας των Βαυαρών και επιβεβαίωσε πως ο Χάινκες θα παραμείνει στη Μπάγερν μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2013:

«Είμαι 100% σίγουρος πως ο Χάινκες θα μείνει. Από την πλευρά της ομάδας δεν υπήρξαν ποτέ διαφορετικές σκέψεις και προθέσεις».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: