Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Μπόλονι: «Πάμε να δείξουμε το επίπεδό μας»

Μπόλονι: «Πάμε να δείξουμε το επίπεδό μας»

Σεβασμό στον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο δείχνει ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία που διαγράφουν οι Περιστεριώτες επισήμανε πως στόχος της δικής του ομάδας είναι να δείξει τις δικές της αρετές στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού στη NOVA:

«Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα, όπως συμβαίνει κάθε φορά έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά είχαμε παρούσα τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών. Μόνον ο Ετο δεν υπολογίζεται κι έχουμε βάσιμες ελπίδες να αισιοδοξούμε πως θα τον έχουμε κοντά μας απόλυτα έτοιμο σε δυο εβδομάδες. Κατά τ' άλλα να ξαναπώ για μια ακόμη φορά πως σε δύσκολες συνθήκες η δουλειά βγαίνει δύσκολα».

Για την αστάθεια στην απόδοση του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εντός έδρας: «Δεν είναι μια απλή κατάσταση... Να βρεις τρόπους, να βρεις λύσεις, να βρεις αποτελέσματα για το αδύνατό μας σημείο προϋποθέτει πολύ χρόνο».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Γνωρίζουμε πως λίγο ή πολύ είναι ομάδα που βρίσκεται σε ... φόρμα αυτήν την περίοδο. Προέρχεται από πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κι αυτή τους η παρουσία επιβεβαιώνει πως είναι καλή ομάδα, έχουν υψηλούς στόχους, διαθέτουν ισχυρή δυναμική. Εμείς θα πάμε εκεί να παρουσιάσουμε και να δείξουμε το δικό μας επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: