Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αποφάσισε το σχήμα ο Μπόλονι

Στα πρόσωπα της ενδεκάδας που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου έχει καταλήξει ο Λάζλο Μπόλονι,
Χρησιμοποίησε - για δεύτερη συνεχή φορά - το ίδιο σχήμα στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, μπορούσε να αλλάξει κάτι σε σχέση με τις προηγούμενες δοκιμές και δεν έκανε κάποια αλλαγή. Όλα, μάλιστα, δείχνουν ότι κατά τα 9/11 η «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα θα μοιάζει με εκείνη που κέρδισε με σκορ 4-0 στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σταφυλίδη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Γκαρσία με τον Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Λίνο, Φωτάκης και Σαλπιγγίδης.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αθανασιάδης. Το 4-2-3-1 για τον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ και αυτό θα συμβεί και στο Περιστέρι, από το οποίο θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις μετά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις.

Πρωινή θα είναι η σημερινή τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ. Θα ξεκινήσει στις 10:30 και θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα. Αργότερα ο Μπόλονι θα ανακοινώσει την αποστολή και η ομάδα το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: