Σάββατο 7 Απριλίου 2012

"Κανονίστε να τα χάσουμε όλα από τον Ατρόμητο"!

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ προς τους ποδοσφαιριστές, ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών της Σούπερ Λίγκα και των πλέι-οφ, βλέποντας πόσο έχει χαλαρώσει η ομάδα.
"Κανονίστε να τα χάσουμε όλα από τον Ατρόμητο"!
Ο ΠΑΟΚ ξαφνικά έχει βρεθεί με μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του κι ακόμα δεν φαίνεται να το έχουν βάλει αυτό στο μυαλό τους εκεί στην Τούμπα. Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και τους πολύ πιθανούς πια αποκλεισμούς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ από την UEFA, στα πλέι-οφ οι μονομάχοι της 2ης θέσης θα είναι ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Όποιος τερματίσει πιο ψηλά, πάει "φυτευτός" στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση και μια μεγάλη ευκαιρία.
Δεν λέμε πως θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ του περιορισμένου μπάτζετ να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League και μάλιστα μέσω δύο προκρίσεων, πρώτα από τον 3ο προκριματικό γύρο και μετά από τους πανίσχυρους αντιπάλους των πλέι-οφ. Ωστόσο, μια πρόκριση από τον 3ο προκριματικό, του εξασφαλίζει από μόνη της πολλά. Ένα σημαντικό ποσό (κοντά στα 4 εκ. ευρώ) από τη συμμετοχή στα πλέι-οφ, αλλά παράλληλα και τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.
Γι΄ αυτό, λοιπόν, βλέποντας τον ΠΑΟΚ χαλαρό τελευταία, να μην μπορεί με τίποτα να κερδίσει στην τούμπα από τον περασμένο Γενάρη και να χάνει εντός ακόμα κι από ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βρύζας και οι συνεργάτες του φέρονται αποφασισμένοι να σφίξουν τα λουριά. Να υπενθυμίσουν στους παίκτες πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με στόχους και όχι παιδική χαρά.
Άλλωστε, φέτος ήδη έχουν υποστεί μια ...καταστροφή από τον Ατρόμητο, με τον εντός έδρας αποκλεισμό στο Κύπελλο. Και τώρα βλέπουν πόσο σημαντικό ήταν εκείνο το ματς, με τον αποκλεισμό στα προημιτελικά. Μετά, αν ο ΠΑΟΚ προκρινόταν, έναν Αστέρα θα είχε μπροστά του για να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο από το 2003. Αλλά τον έφαγε ο Ατρόμητος. Το ίδιο φοβούνται μη γίνει και τώρα, βλέποντας πόσο καλή εικόνα συνεχίζει να παρουσιάζει η ομάδα του Δώνη.
Γι΄ αυτό, όπως διέρρευσε, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ο Βρύζας να κάνει καμιά βόλτα από το προπονητήριο της ομάδας, να τα πει ένα χεράκι με τους παίκτες και να τους θέσει προ των ευθυνών τους. Δεν τα συνηθίζει κάτι τέτοια και αυτό από μόνο του αρκεί για να καταλάβουμε πόσο σοβαρά βλέπει ο ίδιος την προοπτική συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League, σε σχέση με τα περιορισμένα οικονομικά δεδομένα της επόμενης σεζόν...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: