Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Πήγε για δοκιμή και έμεινε!!

Πήγε για δοκιμή και έμεινε!
Στην Χοφενχάιμ θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι ο Πραξιτέλης Βούρος ύστερα από την επιτυχημένη του δοκιμή στον γερμανικό σύλλογο.
Από το sday.gr είχατε ενημερωθεί για την δοκιμή στην Χοφενχάιμ δύο Ελληνόπουλων, του Πραξιτέλη Βούρου και του Αχιλλέα Πούγκουρα. Αυτή ολοκληρώθηκε χτες ύστερα από πέντε μέρες προπονήσεων, με τον Βούρο να είναι τελικά ο εκλεκτός του γερμανικού συλλόγου!

Σε συνάντηση που είχαν χτες ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Χοφενχάιμ με τους εκπροσώπους του 17χρονου δεξιού μπακ του Αιολικού (Αχιλλέας Χατζηνικολάου-Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς), έγινε γνωστό ότι ο Βούρος έπεισε τους υπευθύνους του συλλόγου και πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας! Ο Βούρος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κατά την διάρκεια της δοκιμής του κι έπεισε την Χοφενχάιμ για την προοπτική και την εξέλιξή του.

Σύμφωνα με τον κύριο Χατζηνικολάου (έναν εκ των εκπροσώπων του νεαρού ποδοσφαιριστή), η μετακόμιση του διεθνή με την Εθνική Παίδων ακραίου αμυντικού στη Γερμανία θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι, με την ρύθμιση των απαιτούμενων διαδικαστικών λεπτομερειών να μπαίνει στο τελικό της στάδιο τις αμέσως επόμενες ημέρες! 

 πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: