Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ευκαιρία για αύξηση…!!

Ευκαιρία για αύξηση…
Ο Παναθηναϊκός με νίκη επί του Πανιωνίου την Κυριακή, κατά πάσα πιθανότητα θα αυξήσει την διαφορά του από την τελευταία ομάδα (5η) που θα μπει στα play off.

Και παρά τα οικονομικά προβλήματα που σίγουρα αποπροσανατολίζουν τους ποδοσφαιριστές από τους στόχους τους, η ομάδα χρειάζεται την νίκη για να έχει περισσότερη άνεση στους αγώνες κατάταξης.

Κάτι που ξέρει ο Φερέιρα και το έχει μεταφέρει στους παίκτες του, αλλά ο Πορτογάλος ακόμη το σκέφτεται για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Αφού αυτή τη στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν 57 βαθμούς και με νίκη επί του Πανιωνίου, φτάνουν τους 60. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος ακολουθεί με 48 και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που έχει 46. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν του «διπλού», αυξάνει την διαφορά ενόψει των play off. Ακόμη όμως κι αν κερδίσει ο «δικέφαλος» για να μην μεγαλώσει η διαφορά θα πρέπει να κερδίσει και η ΑΕΚ μέσα στα Γιάννινα που μόνο αδιάφορα δεν είναι.

Υπενθυμίζεται πως εάν το πρωτάθλημα τελείωνε αυτή τη στιγμή, ο Παναθηναϊκός θα είχε 2 βαθμούς έναντι 0 όλων των υπολοίπων. Ενώ εάν κερδίσει την Κυριακή, ενδεχομένως να αποκτήσει μεγαλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους. Αφού και αυτή, αλλά και την άλλη αγωνιστική, οι άλλοι διεκδικητές αγωνίζονται μεταξύ τους. Μια και την επόμενη Τετάρτη η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Δύο διαφορετικές ενδεκάδες

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο Φερέιρα το σκέφτεται ακόμη. Αφού το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός μέσα σε τέσσερις ημέρες θα αντιμετωπίσει Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης, έχει κάνει τον Πορτογάλο να σκέφτεται αλλαγές. Και δεδομένα, η αρχική σύνθεση της Κυριακής από αυτή της Τετάρτης, θα έχει 5-6 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Αυτό που έχει δείξει μέχρι στιγμής για το ματς με τον Πανιώνιο, είναι το 4-2-3-1. Με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τον Σεϊταρίδη δεξί μπακ, τους Μπουμσόνγκ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας και τον Βύντρα αριστερά. Στο κέντρο, οι Βιτόλο-Σιμάο και Κατσουράνης μάχονται για τις δύο θέσεις των αμυντικών χαφ, με τους δύο πρώτους να έχουν περισσότερες πιθανότητες από τον Πατρινό μέσο. Μπροστά τους, η τριάδα θα αποτελείται από τους Ζέκα, Νίνη, Κουίνσι (από δεξιά προς τα αριστερά) με τον Κλέιτον να «απειλεί» τον Νίνη. Τέλος, στην κορυφή, ο Τοτσέ θα παίξει και πάλι μετά από καιρό εκεί αν και ο Ρούντολφ, μετά το γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής έχει ανέβει και καραδοκεί.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: