Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Καληνύχτα και... όνειρα γλυκά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta για μια ακόμη... ταπεινωτική βραδιά του φετινού Παναθηναϊκού και για το... θέμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα!
Το είδαμε και αυτό. Τον Παναθηναϊκό να μην κερδίζει ούτε τον… Αρη των αμούστακων παιδιών και ο οποίος αγωνιζόταν με 10 παίκτες στα τελευταία 16 λεπτά. Στην  πράξη φάνηκε ότι οι εμφανίσεις με Τόττεναμ και Ξάνθη  ήταν οι εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ο Παναθηναϊκός του Φερέιρα φέτος είναι και θα είναι πέντε λύπες , μία χαρά και για όλα θα φταίει… το χαμηλό μπάτζετ, το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.
Ποτέ δεν θα… φταίει ο Φερέιρα που παρουσιάζει στο γήπεδο μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, μία ομάδα χωρίς πλάνο. Για όλα φταίει το μπάτζετ. Ο Αρης εξάλλου έχει… μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτό τον Παναθηναϊκό, τα Γιάννενα το ίδιο, ο Αστέρας Τρίπολης το ίδιο, ο Πανθρακικός επίσης ο Ατρόμητος το ίδιο.
Ολες αυτές οι ομάδες έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ και είναι... τρελοί οι φίλοι του Παναθηναϊκού που απαιτούν από την ομάδα να παίξει λίγο μπαλίτσα και να κερδίσει αυτές τις ομάδες εντός έδρας. Καλά... κάνει και κοιμάται ήσυχος ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Τι να κάνει άλλο; Η ομάδα είναι... άτυχη και έχει χειρότερο ρόστερ από όλες τις ομάδες, που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Και φυσικά δεν ξεχνάμε, ότι πέρυσι μόνος του ο Ζεσουάλδο πάλεψε με τα θηρία και παρουσίασε για δύο-τρεις μήνες μία ομάδα που χαιρόσουν να βλέπεις.
Φέτος, όμως, Ζεσουάλδο θα ξεχάσουμε την μπάλα με αυτά που βλέπουμε… Στην δεύτερη πάσα που αλλάζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανοίγουμε σαμπάνιες…
Και ναι κάποιοι από αυτούς δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από την Παιανία άλλες εποχές. Αλλά επίσης σίγουρο είναι ότι ολοι μα όλοι οι παίκτες παίζουν χειρότερα απ’όσο μπορούν.
Ο παίκτης του 4 παίζει για 2 ο παίκτης του 8 παίζει για 5 και έτσι η ομάδα έχει απερίγραπτο χάλι και παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στην Σούπερ Λίγκα μαζί με την ΑΕΚ. Και όταν όλοι οι παίκτες παίζουν χειρότερα από αυτό που μπορούν δεν μπορεί σε καμία ομάδα στον κόσμο να μην έχει ευθύνη ο προπονητής.
Για να μην πούμε για τις επιλογές του καλοκαιριού, που αποδεικνύονται η μία χειρότερη από την άλλη. Για αυτές τις επιλογές κοιμάσαι το ίδιο ήσυχος Ζεσουάλδο; Πάντως εγώ ένα πράγμα έχω να σου πω και νομίζω ότι το ίδιο υποστηρίζουν και οι περισσότεροι φίλοι της ομάδας. Εσύ κοιμάσαι ήσυχος , αλλά εμείς έχουμε χάσει τον ύπνο μας με αυτό το ΑΘΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑ που παρουσιάζετε στο γήπεδο εσύ και οι παίκτες. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!



πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: