Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Φουρτούνες...

Κρίσιμο δ.σ σήμερα στην ΚΑΕ Άρης - Εντονος προβληματισμός, αναμένονται αποφάσεις.

Φουρτούνες...
Φουρτούνες νωρίς νωρίς για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ που συνεδριάζει σήμερα και καλείται να διαχειριστεί την πρώτη δύσκολη κατάσταση σε αγωνιστικό επίπεδο, από την ημέρα που ανέλαβε.

Η αμαχητί ήττα από το Ρέθυμνο σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Κηφισιά, με μεγάλη διαφορά και οι δύο, είναι λογικό να έχουν φέρει σύννεφα πάνω από το Αλεξάνδρειο. Γιατί, δεν είναι μόνο η… συντριβή που γνώρισε η ομάδα. Είναι η συνολική εικόνα που έβγαλε και που με τίποτα δεν μοιάζει για… ΑΡΗΣ. Ετσι, η διοίκηση της ΚΑΕ συνεδριάζει απόψε και καλείται να βρει το «αντίδοτο» στην προβληματική έως απογοητευτική εικόνα της ομάδας. Στο συμβούλιο πιθανόν να κληθεί και ο Αλεξανδρής για να συζητήσει με τα μέλη της διοίκησης. Να καταθέσει την δική του εκδοχή. Ακούγονται διάφορα από χθες το απόγευμα, αλλά όλα είναι σε επίπεδο φημών. Εξάλλου, δεν υπάρχουν περιθώρια για λανθασμένες αποφάσεις αυτή τη στιγμή, όποια απόφαση ληφθεί πρέπει να γίνει με «καθαρό μυαλό» και τη βεβαιότητα ότι θα είναι σωστή.

Από ‘κει και πέρα, είναι μάλλον προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται μία, δύο προσθήκες. Το υπάρχον ρόστερ δεν πείθει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, παρότι το ταβάνι έχει χαμηλώσει φέτος (κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται η ΚΑΕ και ο Αλεξανδρής…). Το ζήτημα της ενίσχυσης αναμένεται να πέσει στο τραπέζι, παρότι τα… κουκιά είναι μετρημένα.

Τέλος, ο κόσμος περιμένει από την ΚΑΕ να βγει και να μιλήσει μέσα στις επόμενες μέρες. Να δώσει το στίγμα της για τους αγωνιστικούς στόχους ώστε να ξέρει ο καθένας τι απαιτήσεις μπορεί να έχει φέτος. Να μιλήσει φυσικά και για τα χρέη που κληρονόμησε με ονόματα και διευθύνσεις…allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: