Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Χριστόπουλος: «Πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε»

Χριστόπουλος: «Πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Πανθρακικού, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην πολύ καλή επιθετική λειτιυργία της ομάδας του, ωστόσο, δεν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών.

Επιπλέον τόνισε και την σπουδαιότητα των τριών βαθμών που κατέκτησε ο ΠΑΣ.

«Μπορέσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Μία νίκη που θα μας βοηθήσει να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να δουλέψουμε πιο ήρεμα στις προπονήσεις μας. Η εμφάνισή μας ήταν καλή, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Ίσως επιθετικά ήταν η καλύτερη μας φετινή εμφάνιση», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αμυντικά είχαμε κάποια προβλήματα τα οποία όμως δεν μας στοίχισαν. Είμαι ικανοποιημένος από αυτή τη νίκη και την προσπάθεια των παιδιών. Πιστέψαμε στη νίκη και για αυτό καταφέραμε και την πήραμε. Ο Πανθρακικός είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς σήμερα σταθήκαμε πιο καλά στο γήπεδο και πετύχαμε αυτό το μεγάλο σκορ».

Τέλος μίλησε για την γενικότερη παρουσία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής: «Σίγουρα αυτό το διπλό μας δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Ήταν μία νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας. Όμως από την βαθμολογική μας θέση δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος γιατί μας λείπουν κάποιοι πόντοι που χάσαμε σε προηγούμενα ματς. Βαθμοί που τους δικαιούμασταν και δεν τους πήραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: