Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Παντζιαράς: «Στόχος μας είναι η άνοδος»

Για τη νίκη του Απόλλωνα στην πρεμιέρα της Football League 2 μίλησε ο προπονητής των "ροσονέρι", Ανδρέας Παντζιαράς, που δεν έκρυψε πως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Football League.
Αναλυτικα οι δηλώσεις:

«Σίγουρα είχαμε στόχο να ξεκινήσουμε νικηφόρα, καθώς δεν πρέπει να κρυβόμαστε πως στόχος μας είναι η άνοδος. Πιστεύω πως έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, αν σκεφτούμε πως εμείς κι η Κασσιόπη έχουμε ξεπεράσει τις 11-12 εβδομάδες προετοιμασίας. Εμείς, θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν σοβαροί κι είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα, η Κασσιόπη να υποχρεωθεί σε βαθιές μπαλιές προς τον Καραγιάννη.
Νομίζω, μάλιστα, πως αν ήμασταν πιο σοβαροί θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει πιο εύκολα τη νίκη και να μην έχουμε άγχος στο τέλος. Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα, και πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας που έκαναν 500 χιλιόμετρα για να έρθουν ως εδώ. Νομίζω πως τους ικανοποιήσαμε»

Για την ομάδα της Κασσιόπης : «H Κασσιόπη, επειδή την έχω δει σε φιλικά, αλλά και σήμερα, έδειξε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα, και πιστεύω πως ο στόχος της θα είναι πρωταγωνιστικός κι όχι το πως θα παραμείνει στην κατηγορία, παρόλο που το φετινό πρωτάθλημα έχει πολύ ισχυρές ομάδες. Πρέπει να υπάρχει υπομονή κι εμπιστοσύνη στους προπονητές γιατί δεν γίνεται σε ένα παιχνίδι να κρίνεται κανείς».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: