Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Καταγγέλλουμε τον διαιτητή και τους βοηθούς»

«Καταγγέλλουμε τον διαιτητή και τους βοηθούς»
«Πυρά» προς το διαιτητή του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Φωκικό, Καρυοφίλλη και τους δύο βοηθούς του, εξαπέλυσαν οι Πατρινοί με ανακοίνωση τους.

Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν σοβαρά παράπονα από τον άρχοντα του αγώνα, κυρίως λόγω του ακυρωθέντος γκολ, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως «ντυμένο Αμπάρκιολη», λόγω της περυσινής κόντρας με το συγκεκριμένο διαιτητή.

«Εμείς δεν θα υποκύψουμε, είμαστε η Παναχαϊκή με 120 χρόνια ιστορίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή καταγγέλλει τον διαιτητή και τους βοηθούς επόπτες του αγώνα με τον Φωκικό.

Ο Αμπάρκιολης ντυμένος Καρυοφίλλης έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο του Φωκικού μαζί με δυο καμικάζι βοηθούς διαιτητών πανομοιότυπους με τον επόπτη του αγώνα με τον Πλατανιά Θανασακούδη και στέρησαν από την ομάδα μας μια καθαρή νίκη.

Σε ένα γήπεδο που υπήρχε 90 λεπτά μόνο η Παναχαϊκή και που καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ο τερματοφύλακάς μας ακούμπησε μόνο μια φορά την μπάλα στο 80’ και αυτό αφού ο Αμπάρκιολης-Καρυοφίλλης αγνόησε επικίνδυνο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου που τιμωρείται ακόμη και με κόκκινη κάρτα, ακύρωσε ένα κανονικό γκόλ μετά από φάουλ του Ντίνα όταν ο τερματοφύλακας ακούμπησε την μπάλα δεν μπόρεσε να αποκρούσει κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα κι όταν όλοι οι παίχτες του Φωκικού και οι επόπτες είχαν πάει στη σέντρα, αυτός με δική του ευθύνη το ακύρωσε, έκοψε με τον δεξιό επόπτη τρείς φορές παίχτες της Παναχαϊκής που έμπαιναν με την μπάλα στα δίχτυα, σταματούσε συνεχώς το παιχνίδι όταν οι παίχτες του Φωκικού έπεφταν κάτω μόνοι τους χωρίς να τους ακουμπάει κανείς.

Η Παναχαϊκή στερήθηκε δύο πολύτιμους βαθμούς από έναν διαιτητή που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αγνοούσε επικίνδυνα χτυπήματα των αντιπάλων από πίσω, ενώ όταν οι παίχτες της Παναχαϊκής κέρδιζαν καθαρά την μπάλα αμέσως σφύριζε φάουλ αναγκάζοντάς τους να διαμαρτυρηθούν δικαίως και έτσι έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ντίνα , Άντονι , Diogo, Hurtadoκαι Oliseh.

Κύριε Σαρρή, εάν δεν καθαρίσετε την διαιτησία και δεν υπάρξει μια αξιόπιστη ΚΕΔ θα εκτεθείτε κι εσείς όπως εκτέθηκε και στο παρελθόν ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψουμε και να τα παρατήσουμε και μην ξεχνάτε ότι είμαστε η Παναχαϊκή με 120 χρόνια ιστορίας στην τρίτη πόλη της Ελλάδος και με 500.000 ψηφοφόρους πίσω της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: