Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Παπαζαχαρίας: «Δεν υπήρχε πέναλτι, υποψία για οφσάιντ»

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας βρέθηκε στο επίκεντρο του χθεσινού αγώνα με την φάση του πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα και δικαιότατα μιας και δεν υπήρχε παράβαση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Άρη. Ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν είναι πέναλτι, ενώ μίλησε και για την υποψία οφσάιντ του Σισοκό.

Ο αμυντικός του Άρη ρωτήθηκε αρχικά για την φάση του πέναλτι και είπε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα αλλά ενημερώθηκα ότι υπάρχει υποψία για οφσάιντ του ποδοσφαιριστή του Παναθηναικού. Δεν υπάρχει επαφή, δεν υπάρχει πέναλτι» και πρόσθεσε: «Η αλήθεια ότι παρουσιαστήκαμε από την αρχή καλοί, δεν αφήσαμε τον Παναθηναικό χώρους για να μπορέσει να μας απειλήσει. Για εμάς το 0-0 δεν ήταν κακό αποτέλεσμα γιατί παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναικός που έχει προβλήματα αλλά τα οποία δεν συγκρίνονται με αυτά που αντιμετωπίζει ο Άρης. Μετά το πέναλτι αναγκαστήκαμε να βγούμε μπροστά. Πριν το γκολ του Παναθηναικού όμως εμείς είχαμε 2-3 σουτ με τα οποία απειλήσαμε και μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Μετά αναγκαστικά ανοιχθήκαμε για να ισοφαρίσουμε και ευτυχώς το καταφέραμε».

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας πρόσθεσε επίσης: «Ο Παναθηναικός είχε μεγάλη πίεση για ένα καλό αποτέλεσμα. Υπήρχε γκρίνια από την αρχή και μετά το 1-0 γύρισαν πίσω για να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς. Μοιραία όταν κάνεις μόνο άμυνα κινδυνεύεις να δεχθείς την ισοφάριση».

Όσον αφορά το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: «Έχουμε πλέον καλή ψυχολογία μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναικό και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Είναι ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας, ήμαστε καλά και θέλουμε να να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: