Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Κρίνεται για Γκαρσία!!

Η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα κρίνουν αν ο Ουρουγουανός καταφέρει να παίξει βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα.
Μπορεί ο έμπειρος αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ να έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με τον Βατανιακό την προηγούμενη εβδομάδα, το γεγονός όμως ότι δεν μπήκε πολύ δυνατά στις φάσεις και ήταν επιφυλακτικός, κάνουν τον Γιώργο Δώνη σκεπτικό αναφορικά με τη χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την Κέρκυρα.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ και τον γυμναστή της ομάδας θα κρίνουν αν ο Γκαρσία μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή το παιχνίδι, με βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό το να βγάλει χωρίς προβλήματα ο 35χρονος άσος τις προπονήσεις όλες της εβδομάδας. Αν πάντως ο Γκαρσία δεν είναι στην ενδεκάδα του αγώνα με τους «Φαίακες», ο Δώνης θα του δώσει στην πορεία του παιχνιδιού λεπτά συμμετοχής έτσι ώστε να τον ενσωματώσει σταδιακά στην ομάδα, από τη στιγμή που φέτος ο Ουρουγουανός δεν έχει παίξει φέτος παρά μόνο στα δυο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της χρονιάς.
Σε περίπτωση πάντως που ο Γκαρσία δεν καταφέρει να αγωνιστεί από την αρχή στην Κέρκυρα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει λύσεις για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Ο Λόρενς είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, με τον Φωτάκη να καλύπτει το κενό του τραυματία Γεωργιάδη στο δεξί άκρο. Έτσι, οι επικρατέστεροι να πάρουν θέση στον άξονα είναι οι Λαζάρ και Παναγιωτούδης, αν ο Γκαρσία δεν είναι στην ενδεκάδα.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: