Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η μεταγραφή της σεζόν λέγεται Αγκάνθο!!

Η μεταγραφή της σεζόν λέγεται Αγκάνθο
Θα ήταν κρίμα αυτή την βραδιά να σταθώ στα χάλια των «πρασίνων», γιατί αυτά είναι χιλιογραμμένα και χιλιοειπωμένα.

Απόψε στο ΟΑΚΑ οι θιασώτες του μερακλίδικου ποδοσφαίρου είχαν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν έναν γητευτή της στρογγυλής θεάς.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μπορεί να μην σκόραρε, όπως την περασμένη φορά που επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ.

Θα μου επιτρέψετε όμως, να τονίσω, πως το γκολ του Άρη του ανήκει τουλάχιστον κατά 40%.

Του Κώστα Μιαούλη

Ωραία η σέντρα του Παπαστεριανού, πολύ όμορφη η κεφαλιά-ψαράκι του Γιαννιώτα, ωστόσο η μπαλιά που στην ουσία εξουδετερώνει την άμυνα των «πρασίνων» είναι αυτή που κάνει ο Αγκάνθο στον Παπαστεριανό. Είχα τονίσει πως το 31χρονος άσος θα κάνει διαφορά και ίσως να μπορέσει μόνος του να κουβαλήσει στις πλάτες του τον Άρη.

Στο ΟΑΚΑ σε κάθε ευκαιρία χόρευε την άμυνα του Παναθηναϊκού και ήταν μόνιμη απειλή. Πέρα από κάθε υπερβολή, ίσως να είναι η κορυφαία μεταγραφή, τουλάχιστον βάση προσφοράς μέχρι τώρα, απ’ όσους παίκτες ήρθαν σε αυτό το παζάρι που μας πέρασε.

Ο Άρης ήταν αισθητά βελτιωμένος. Δεν κάθισε πίσω για να πάρει τον πόντο. Διεκδίκησε από την αρχή μέχρι το τέλος το ματς. Μάλιστα τολμώ να πω ότι μετά την φάση της αποβολής και του πέναλτι με το οποίο έμεινε πίσω στο σκορ, πείσμωσε ακόμα περισσότερο και σου δινόταν η αίσθηση πως μπορεί ακόμα και με δέκα.

Κατά τα άλλα, από το μενού της Κυριακής ο Αστέρας -που μοιάζει φέτος να μην πάσχει από το σύνδρομο των πολλών πεταμένων βαθμών στην έδρα του- ύστερα από ένα πρώτο μέρος που την γλίτωσε, στο δεύτερο καθάρισε ο Περόνε. Όσο για τον ΠΑΣ Γιάννενα σημείωσε μια πολύ σπουδαία νίκη, που το εύρος της, του δίνει μεγάλη τόνωση για τη συνέχεια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: