Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Κούγιας: «Χειρότερη επιλογή από τον Γκαγκάτση δεν υπάρχει»

Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Γκαγκάτση και τον Σαββίδη.

Για τον Γκαγκάτση:

«Κατά τη γνώμη μου δεν είναι απλός αρνητική η επιλογή του Γκαγκάτση είναι η πιο αρνητική για μια ομάδα που μας έδειξε ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα με την έλευση του Σαββίδη. Άκουγα τον Σαββίδη που έλεγε ότι και τη μισή Μπαρτσελόνα να έφερνε το Ιανουάριο πάλη δεύτερος θα έβγαινε ο ΠΑΟΚ λόγω του συστήματος και επίσης είπε στους διαιτητές να διαβάσουν το βιογραφικό του. Όταν υπάρχει αυτή η διάθεση να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο για ποιο λόγω να βάλεις τον Γκαγκάτση στην ομάδα;

Ο Γκαγκάτσης συμμετείχε πάντα σε ότι αρνητικό συνέβαινε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι τύπου Γκαγκάτση που ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο οφείλονται στην κατάντια που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο με ελάχιστους πλέον θεατές στα γήπεδα. Με ποιο τρόπο θα καθαρίσει αυτός ο άνθρωπος το πρωτάθλημα;»

Για Σαββίδη:

«Με την κίνησή του αυτή μου θυμίζει την επιλογή του Κόκκαλη με τον Μητρόπουλο, μην ξεχνάμε ότι ο Γκαγκάτσης πριν λίγο καιρό ήταν νομικός σύμβουλος του Μαρινάκη. Έχω την εντύπωση ότι ήρθε να κάνει μπίζνες αφού ούτε ελληνικά δεν ξέρει».

Για τις εκδοχές που μπορεί να οδήγησαν τον Σαββίδη σε αυτήν την επιλογή:

«Η μία εκδοχή είναι ότι πίθηκε από κάποιους ότι ο Γκαγκάτσης είναι το αντίπαλο δέος του Μαρινάκη, δεν θα έπρεπε όμως να ψάξει ποιός ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ στην παράγκα του Ολυμπιακού;
Η άλλη εκδοχή είναι να σκέφτηκε ο Σαββίδης ότι το σύστημα είναι βρόμικο και θα βρει και αυτός τον πιο βρόμικο ώστε να πολεμήσει το βρόμικο σύστημα».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: