Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωσε χορηγό ο Ηρακλής!!

Τη συμφωνία με την εταιρία «Έργα Ξύλου» ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία θα είναι ο νέος επίσημος χορηγός της ομάδας. Η εταιρεία εξόπλισε με προϊόντα της τον οικιακό και τον επαγγελματικό χώρο του "IraklisFc Restaurant" στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει ως επίσημο χορηγό της ομάδας την εταιρεία «ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ», η οποία μετά με προϊόντα της στον οικιακό και στο επαγγελματικό χώρο εξόπλισε το IraklisFc Restaurant της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Το προφίλ της εταιρείας

Η εταιρία «ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ» δραστηριοποιείται στην αγορά του οικιακού αλλά και του επαγγελματικού επίπλου από το 1996. Είναι μέλος του ομίλου εταιριών «COREXYL LTD» και ιδιοκτήτης της είναι ο κ. ΣΥΜΕΩΝ ΜΠΑΡΤΖΑΣ. Η εταιρεία «ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ» αποδεικνύει ότι η ελληνική κατασκευή επίπλων δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις εταιρείες του εξωτερικού.

Τα τελευταία 3 χρόνια η εταιρεία «ΕΡΓΑ ΞΥΛΟΥ» αλλά και γενικότερα ο όμιλος «COREXYL.LTD» έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες όπως η ΡΩΣΙΑ, η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, η ΚΥΠΡΟΣ και πρόσφατα και το ΚΟΥΒΕΙΤ.

Πελάτες της στην ελληνική αγορα εκτός από τους πολυπληθείς ιδιώτες, είναι και οι εταιρίες, GOODYS, FLOCAFE, EVEREST, ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ. Ο όμιλος εκτός από τον τομέα του επίπλου, δραστηριοποιείται και στις ακρυλικές ομογενοποιημένες επιφάνειες των εταιριών «CORIAN» και «HANNEX»

Εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στην Λητή Θεσσαλονίκης (φανάρι Λητής) .
Το τηλέφωνο της εταιρείας είναι το 2394072071.
Το site της εταιρίας είναι το www.corexyl.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια: