Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Ίσως έρθουν καλύτερες ομάδες για Μάρτενς από τον ΠΑΟΚ»

Ο πατέρας του Μάαρτεν Μάρτενς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βέλγο μέσο, αλλά τόνισε πως αν παραμείνει στην Άλκμααρ, ίσως βρει καλύτερες προτάσεις.

«Ίσως έρθουν καλύτερες ομάδες για Μάρτενς από τον ΠΑΟΚ»
Δεν φαίνεται… ιδιαίτερα «ζεστός» για το ενδεχόμενο να μετακινηθεί ο Μάαρτεν Μάρτενς στον ΠΑΟΚ ο πατέρας του, Πάτρικ. Μιλώντας σε βελγική ιστοσελίδα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά έδειξε να προτιμά να μείνει ο γιος του στην Ολλανδία και να προσελκύσει κάποια καλύτερη πρόταση το καλοκαίρι, που θα μείνει ελεύθερος.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον του. Ο Μάαρτεν μετά από ένα χρόνο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς είναι πλέον απόλυτα υγιής και είναι φυσιολογικό να έχουν έρθει ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Υποθέτω, πάντως, πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Άλκμααρ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και θα μπορεί να φύγει ελεύθερος. Δεν θα παραμείνει. Μετά από οκτώ χρόνια στην Άλκμααρ χρειάζεται μια νέα πρόκληση, αλλά δεν πρέπει να βιαστεί. Αν παίξει για άλλους έξι μήνες στην Ολλανδία σε υψηλό επίπεδο, ίσως να έρθουν προτάσεις από καλύτερες ομάδες από τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο πατέρας του 29χρονου μέσου.

Όσο για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για το γιο του η συμμετοχή του Βελγίου στο Μουντιάλ, είπε: «Αν δεν αντιμετώπιζε τόσους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα. Τώρα ξέρει πως είναι δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που στη θέση που αγωνίζεται ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: