Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτές με… ντεμπούτο!

Την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Λεβαδειακού πραγματοποίησε ο Ηλίας Κώτσιος. Οι Βοιωτοί έδωσαν την Κυριακή φιλικό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών μένοντας στο 0-0.

Γιορτές με… ντεμπούτο
Φιλικό αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών έπαιξε σήμερα ο Λεβαδειακός. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0, ενώ το γεγονός του ματς ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ηλία Κώτσιου με τα χρώματα των Βοιωτών.

Ο Νίκος Καραγεωργίου θέλησε να δοκιμάσει με αυτή την ευκαιρία πρόσωπα και τακτικές μέσα στις γιορτές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Σούπερ Λιγκ. Με την ομάδα του Λεβαδειακού αγωνίστηκε και ο Βραζιλιάνος Αντόνιο, ο οποίος είναι υπό δοκιμή.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γράφας είχε στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μπουμάλ και όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι (46’ Τσιντώτας), Μάγκας, Σανγκινέτι (46’ Μανόλο), Λυκογιάννης (46’ Νικολακάκης), Σκέμπης (46’ Μουλόπουλος), Πετράτσι (46’ Κονέ), Μπούστο (46’ Ροτζέριο), Μάντζιος (46’ Βασιλείου), Γιάντσης (46’ Ορτέγκα), Αντόνιο (46’ Λαμπρόπουλος), Κώτσιος (80’ Πέππας).

Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος (46’ Πουρής), Μπακομήτρος (60’ Νικολόπουλος), Τζανής (60’ Στουρνάρας), Παλαιολόγος (60’ Γκάβαλης), Μουτουσίδης (46’ Λάμπρου), Γκεμίσης, Τιμότζι (60’ Επιτροπάκης), Πατσατζόγλου (60’ Ντελέκος), Μπουμάλ (46’ Τσούτσης), Κοιλιάρας (60’ Ντούμας), Κρητικός (46’ Πολίτης). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: