Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Δεν τη γλιτώνει ο Ανελκά!

Ποινή τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών αναμένεται να επιβληθεί στον Νικολά Ανελκά για τον αντισημιτικό τρόπο που πανηγύρισε το γκολ στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με τη Γουέστ Χαμ.

Δεν τη γλιτώνει ο Ανελκά
Βαρύς αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς της FA στον Νικολά Ανελκά για τον αντισημιτικό τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με τη Γουέστ Χαμ. Εκτιμάται πως η «καμπάνα» στον ποδοσφαιριστή αναμένεται να φτάσει ή και να ξεπεράσει τις πέντε αγωνιστικές.

Ο Γάλλος αναμένεται να είναι ο πρώτος παίκτης που τιμωρείται με τους νέους κανόνες που εισήγαγε το διοικητικό όργανο του αγγλικού ποδοσφαίρου τον περασμένο Μάιο και αφορά την καταπολέμηση της ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Μάλιστα το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο ζήτησε τη συμμετοχή και της αστυνομίας, ενώ για τον Ανελκά απαίτησε να λάβει την ίδια τιμωρία με αυτή που θα του επιβαλλόταν αν επιχειρούσε ναζιστικό χαιρετισμό.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναμένεται να έχει συζήτηση με την αντιρατσιστική οργάνωση «Kick It Out» και με Εβραϊκές κοινότητες, οι οποίες ζητάνε την εξάντληση κάθε αυστηρότητας από την FA.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: