Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Κοιτάζει μπροστά ο Ρότζερς!!

Μπορεί να ήρθε η δεύτερη σερί ήττα για τη Λίβερπουλ, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς δεν το βάζει κάτω. Ο τεχνικός των «κόκκινων» μετά το 2-1 από την Τσέλσι, μίλησε για το «μικρό» ρόστερ που έχει η ομάδα του, λόγω των τραυματισμών, ωστόσο αποθέωσε ξανά τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν.
Ερωτηθείς για την φάση του πέναλτι στο τέλος, όπου ο Ετό «γκρέμισε» τον Σουάρες δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα, αποδεχόμενος –θέλοντας και μη- την απόφαση του Γουέμπ να συνεχιστεί το ματς.
«Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε δύο πιο δύσκολα παιχνίδια από αυτά που παίξαμε σε λίγες μέρες, με ομάδες που έχουν περισσότερο βάθος στο ρόστερ τους. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Όπως και με την Μάντσεστερ Σίτι, έτσι και σήμερα ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αφότου προηγηθήκαμε, δώσαμε ένα εύκολο γκολ στην Τσέλσι», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Οι παίκτες μου ήταν εκπληκτικοί κι απόψε. Αν ένα-δυο πράγματα είχαν πάει καλύτερα για εμάς, πιθανώς να είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την αρχή της σεζόν δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και μέχρι πριν τρεις εβδομάδες είχαμε την τύχη μαζί μας να μην έχουμε τραυματισμούς. Τώρα πια όμως, όχι και αυτό φαίνεται. Αν με το καλό επιστρέψουν όλοι υγιείς, τότε δεν βλέπω γιατί να μην διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Κανείς δεν κέρδισε στα μισά του δρόμου. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεθείς από πρώτος μέχρι πέμπτος».
Όσο για την φάση του πέναλτι στο τέλος, σχολίασε : «Από τη στιγμή που πάει και σταματάει με αυτόν τον τρόπο τον Λουίς (σ.σ. Σουάρες), έχοντας πρόθεση, δεν είναι πέναλτι; Ο Γουέμπ ήταν δίπλα στην φάση, είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι και πρέπει να το αποδεχθούμε».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: