Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Μουρίνιο: «Οι παίκτες μου είναι θηρία»!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και την αφοσίωση που επέδειξαν για την κατάκτηση της νίκης (2-1) απέναντι στην Λίβερπουλ, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Έπρεπε να πάρει κίτρινη ο Σουάρεζ» είπε ο τεχνικός της Τσέλσι για το πέναλτι που ζήτησαν οι «κόκκινοι»!   
Ο Πορτογάλος κόουτς, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι όλοι τους… θηρία! Παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με λεπτές ισορροπίες και είμαστε τυχεροί που πήραμε τη νίκη».
Ερωτηθείς για τον Σαμουέλ Ετό, που πέτυχε το νικητήριο γκολ των «μπλε» και ολοκλήρωσε την ανατροπή του σκορ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, ο «special one» είπε: «Δεν είδα το μαρκάρισμα του Ετό στον Χέντερσον στο πρώτο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι ότι του τονίζω συνεχώς ότι πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα στα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου, γιατί όσο πιο γρήγορα το κάνει, τόσο το καλύτερο θα είναι και γι’ αυτόν αλλά και για την ομάδα μας».
Όσο για το πέναλτι που ζήτησε η Λίβερπουλ στο 83ο λεπτό με το μαρκάρισμα του Καμερουνέζου φορ στον Σουάρεζ, ο Μουρίνιο ήταν αφοπλιστικός: «Όπως φωνάζει η Λίβερπουλ για πέναλτι στον Σουάρεζ, έτσι υπήρχε πέναλτι και σε μια φάση με τον Αζάρ. Κανονικά, θα έπρεπε ο Σουάρεζ να πάρει κίτρινη κάρτα για θέατρο. Δεν μου αρέσουν οι παίκτες που προσπαθούν να πάρουν κάτι με προβοκάτσια». 
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: