Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Όλα ανοιχτά για Παναθηναϊκό»

Επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό ο Μλάντεν Πέτριτς σε συνέντευξη που παραχώρησε. Παράλληλα, τόνισε ότι έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές ομάδες.

«Όλα ανοιχτά για Παναθηναϊκό»
Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Φιγκερόα.

Ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος ανήκει στη Γουέστ Χαμ και έχει συνυπάρξει στο παρελθόν με τον Μάρκους Μπεργκ στο Αμβούργο, φαίνεται πως είναι από τα ονόματα που θα παίξουν «γερά» για την κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, ο 32χρονος Κροάτης μίλησε στη «Live Sport» και παραδέχθηκε ότι υπήρξε επαφή μεταξύ της δικής του πλευράς και του τριφυλλιού.

«Κάναμε μία συζήτηση με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί να ξαναμιλήσουμε, θέλω να αποφασίσω μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Οι επιλογές είναι πολλές», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρω αρκετά για την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός είναι ως τώρα μία πιθανότητα για μένα. Δικός μου βασικός στόχος κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι να παίξω και να συμμετάσχω με την Εθνική στο Μουντιάλ».

Επιπλέον, τόνισε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. «Ήταν στην προθέρμανση, σε ματς U21 Γουέστ Χαμ-Γουλβς. Δεν ήταν σοβαρός, όμως πιέστηκα για να επιστρέψω γρήγορα σε δράση κι έπαθα υποτροπή. Τώρα είμαι καλά. Όχι 100% έτοιμος, αλλά προπονούμαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα», τόνισε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: