Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Ο Μίτσελ στα... χνάρια του Βαλβέρδε»

Ισπανικό blog έγραψε για την προπονητική επιρροή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και πως το δουλεύοντας πάνω στο πλάνο... Βαλβέρδε έχει φτιάξει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.
Το interfootballiv σε άρθρο του με τίτλο «ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ» τονίζει την προπονητική αξία που έχει δείξει στο Λιμάνι. «Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική χρονιά. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ελλάδας, πιστοποιώντας την ανωτερότητά του στον αγώνα με τον δεύτερο ΠΑΟΚ, τον οποίο κέρδισε με 4-0», σημειώνεται ανάμεσα στα άλλα στο κείμενο.
Επίσης ο Ισπανός blogger αναφέρεται στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου, ενός παίκτη που όπως επισημαίνει τράβηξε δικαίως τα βλέμματα όλης της Ευρώπης με τα χατ τρικ του, την δύναμή του και τα προσόντα του. Σημεία αναφοράς της ομάδας θεωρεί επίσης τον Χαβιέρ Σαβιόλα, τον Ρομπέρτο, τον Βλάντιμιρ Βάις τον Κώστα Μανωλά και τον Τσόρι Ντομίνγκες.
Για τον Σάμαρη σχολιάζει πως είναι χαρισματικός και ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Τέλος σχετικά με τον Μίτσελ υπογραμμίζει: «Έδειξε την προσωπικότητα και την ποιότητά του καταφέρνοντας να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην φάση των '16' του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Έχει χτίσει έναν νέο Ολυμπιακό με την δική του σφραγίδα αλλά και σε πλάνο... Βαλβέρδε, ακολουθώντας τα χνάρια του Ισπανού.
Έχει δημιουργήσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ελλάδα, προχωρά στην Ευρώπη, έχει έναν πολύ καλό προπονητή και μεγάλο όνομα και ελπίζει να κρατήσει και του χρόνου όλα τα μεγάλα του αστέρια...».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: