Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Σαφάρι» για επιθετικό στον Παναθηναϊκό!!

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θέλει να έχει κλείσει επιθετικό ο Παναθηναϊκός που «χτενίζει» την αγορά για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

«Σαφάρι» για επιθετικό στον Παναθηναϊκό
Στην αναζήτηση ενός επιθετικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα, όμως δύσκολα θα υπάρξει κάτι παραπάνω από αρχικές συζητήσεις με παίκτες όπως ο Ρόζενμπεργκ ή ο Πέτριτς, οι οποίοι έχουν «τσουχτερά» συμβόλαια και οικονομικές απαιτήσεις.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι μιλάμε για Ιανουάριο και όχι καλοκαίρι, δυσχεραίνουν το έργο των Αναστασίου και Νταμπίζα που χειρίζονται την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση, αφού στόχος είναι να ενσωματωθεί ο σέντερ φορ στο κλίμα της ομάδας. Επίσης, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική και όχι μιας χρήσης.

Δεν ψάχνει δηλαδή έναν παίκτη που θα παίξει μέχρι το καλοκαίρι, αλλά θέλει λύση για τα επόμενα 2-2,5 χρόνια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: