Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Το «παλεύει» για Γιαννάκη ο Άρης!!

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και η διοίκηση παλεύει για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ο «Δράκος» αλλά και η ΚΑΕ Άρης θα χρειαστεί να περιμένουν την απάντηση της Κινεζικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, πριν προχωρήσουν τις συζητήσεις - διαπραγματεύσεις. Η καθυστέρηση στο θέμα του προπονητή, αναγκάζει τον υπηρεσιακό, Παρασκευά Μουρατίδη να παραμείνει άλλη μια εβδομάδα, τουλάχιστον, στην ομάδα του Άρη.

Από την Παρασκευή έχει σταλεί στα γραφεία της Κινεζικής Ομοσπονδίας έγγραφο από τον ατζέντη του Παναγιώτη Γιαννάκη με το οποίο ζητούν την έγκρισή τους για να μπορέσει να δουλέψει ο ομοσπονδιακός τεχνικός και σε σύλλογο. Το πότε θα απαντήσουν οι Κινέζοι, οι οποίοι δεσμεύουν τον «Δράκο» με αποκλειστικό συμβόλαιο, είναι άγνωστο. Πάντως η διοίκηση του Άρη αποφάσισε να περιμένει αυτή την απάντηση και να μην προχωρήσει στην εξέταση των εναλλακτικών λύσεων.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φαίνεται να δελεάζεται να δουλέψει με τη νεανική ομάδα των κίτρινων. Καλά πληροφορημένες πήγες, τον θέλουν να είναι θετικός και για αυτό πιέζει για απάντηση από την Κινεζική Ομοσπονδία. Ίσως να βλέπει ότι μπορεί να κάνει δυναμικό «καμ μπακ» στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ταλαντούχα ομάδα των κίτρινων. Όσο δεν υπάρχει πρόσληψη προπονητή, παραμένει στην τεχνική ηγεσία των κίτρινων ο Παρασκευάς Μουρατίδης μαζί με τον Σάββα Καμπερίδη.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο προπονητές θα «κατεβάσουν» την ομάδα και στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στα Τρίκαλα. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κίτρινων εάν δε υπάρχει συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Βόσνιος τεχνικός του οποίου οι μετοχές ανέβηκαν με τη χθεσινή νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ολυμπιακού είναι θετικός να έρθει στη Θεσσαλονίκη πριν όμως βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους θα πρέπει να πάρει την ελευθέρας από την ομάδα της Δράμας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κίτρινοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΚΑΟΔ για το ύψος της αποζημίωσης που θα χρειαστεί να καταβάλουν προκειμένου να αποκτήσουν τον Βόσνιο κόουτς. Όσο για τα καθαρά αγωνιστικά... Η ομάδα επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση με τους δύο τραυματίες, Αντώνη Ασημακόπουλο και Μιχάλη Πελεκάνο να μην ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας αλλά ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Από την στιγμή που υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου θα τους δοθούν μέρες για αποθεραπεία και δεν θα πιεστούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το πιο πιθανό είναι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς να δοθεί μια μέρα άδεια στους παίκτες που προέρχονται από την Αθήνα για να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα και να βρεθούν με τις οικογένειές τους. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: