Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Επίθεση» από τα… μπακ!!

Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού φέρεται ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ φήμες κάνουν λόγο για κίνηση και για τον Κώστα Σταφυλίδη. Τι ισχύει για Ταταρουσάνου και… «βόμβα».

«Επίθεση» από τα… μπακ
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δύο «κλεισμένες» μεταγραφές, που θα ανακοινωθούν με την έλευση του 2014, τον Πελέ και τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο Πορτογάλος μέσος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας άμεσα και πιθανότατα θα είναι παρών στην προπόνηση της Τετάρτης στου Ρέντη, ενώ ο νεαρός Έλληνας αμυντικός ίσως καθυστερήσει αρκετά να ενσωματωθεί, αφού ο Πανιώνιος τον θέλει για τα προσεχή κρίσιμα ματς.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν εκεί. Φημολογείται πως είναι θέμα ημερών η απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη από τον Παναιτωλικό. Ο 22χρονος άσος, που παίζει σαν δεξί μπακ-χαφ και μεσοαμυντικός, κάνει εξαιρετική σεζόν (15 συμμετοχές) και λέγεται πως θα υπογράψει από τώρα παραμένοντας δανεικός στην ομάδα του Αγρινίου ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, όμως, λέγεται πως κινείται και για το άλλο άκρο της άμυνάς του. Γερμανικό μέσο αναφέρει πως έχει γίνει κρούση στη Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Κώστα Σταφυλίδη ως δανεικού με οψιόν αγοράς. Ο νεαρός αριστερός μπακ μετακόμισε το καλοκαίρι στη γερμανική ομάδα, αλλά έχει μόλις μια συμμετοχή στην Bundesliga. Ενδεχόμενη απόκτηση του 20χρονου άσου πιθανώς να σημαίνει… εξελίξεις με κάποιον εκ των Χολέμπας ή Μπονγκ, που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Ο έτοιμος ο Ταταρουσάνου και οι «βόμβες»

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η… βεβαιότητα των Ρουμάνων για την απόκτηση του Τσίπριαν Ταταρουσάνου. Όμως φαίνεται πως ο Ρουμάνος γκολκίπερ είναι έτοιμος να υπογράψει, παρότι προτεραιότητα των νταμπλούχων Ελλάδος είναι η παραμονή του Ρομπέρτο με τις δεδομένες πολύ μεγάλες δυσκολίες να συμβεί αυτό.

Δύσκολα θα προχωρήσει την τρέχουσα περίοδο σε προσθήκη μεγάλου ονόματος, αλλά ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μικαέλ Εσιέν, που αποχωρεί από την Τσέλσι, και Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, που δεν παίζει πολύ στη Σεβίλλη, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ούτε για τον Γκανέζο μεσοαμυντικό, ούτε για τον Ισπανό ακραίο μεσοεπιθετικό.

Οι αποχωρήσεις

Εξελίξεις θα υπάρχουν από σήμερα και στις αποχωρήσεις παικτών. Ο Καρλ Μετζανί οδεύει προς τη Βαλενσιέν και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στον Πλατανιά. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον Ντε Βινσέντι, αλλά εκείνος εξετάζει κι άλλες προτάσεις, ενώ μένει να φανεί αν θα προκύψει θέμα αποχώρησης του Σαμπού Γιαταμπαρέ και του Μάρκο Σέποβιτς.

Τα κεφάλια μέσα

Μετά από οκταήμερη άδεια οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις επάλξεις και θα αρχίσει με διπλή προπόνηση η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30). Ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα όσο βρισκόταν στη Γερμανία, δεν πονά πλέον στο γόνατο μετά την επέμβαση που έκανε, αλλά το πιθανότερο είναι να μην παίξει στο προσεχές ματς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: