Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ποινή μιας αγωνιστικής στον Άρη!

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Άρης για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο (22/12).

Ποινή μιας αγωνιστικής στον Άρη
Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και τσουχτερό πρόστιμο 12.900 ευρώ επιβλήθηκε στον Άρη για την συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, για το Κύπελλο, στις 22 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο.

Οι «κίτρινοι» θα στερηθούν τους φιλάθλους τους στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, στις 11 Ιανουαρίου, για την 13η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη αντικειμένων, για ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλου προς αθλητή της β΄ ομάδος και πυροδότηση πυρσών) πρόστιμο 2.200,00€,
β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κλπ. (κροτίδων που παράγουν ήχο και φως) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00€ και
γ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 700,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τoν ομάδα ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 22-12-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: