Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Είμαι έτοιμος για Άρη»

ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ Α
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως συζητάει με τον Άρη.
Παράλληλα, σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΚΑΟΔ αλλά και την αγωνιστική εικόνα των ομάδων της Θεσσαλονίκης στην Α1.
Αναλυτικά είπε:
Για την νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ολυμπιακού:
“Ο Ολυμπιακός απογοητεύτηκε από την ήττα στο κύπελλο, είχε απώλειες αλλά και ο ΚΑΟΔ έδωσε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ενέργεια και λύσεις και όλα αυτά συνετέλεσαν στο αποτέλεσμα. Ο Σπανούλης είναι τεράστια απώλεια καθώς δημιουργεί ασφάλεια στους συμπαίκτες του ακόμα και στη κακή του μέρα. Βέβαια ακόμα και ο πιο φθηνός παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο ακριβότερος σχεδόν οποιασδήποτε άλλης ομάδας”.
Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:
“Τον ΠΑΟΚ τον ταλαιπώρησαν τα δύο παιχνίδια μέσα στην βδομάδα. Μπορεί να μην έχει μεγάλο ρόστερ έχει όμως χημεία, εμπειρία αλλά και νέους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ θα είναι μια αξιόμαχη ομάδα που θα μπει στην εξάδα και θα διεκδικήσει την τετράδα χωρίς να βάζει ψηλά τον πήχη”.
Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη:
“Ο Άρης έχει μεγαλύτερο ταλέντο αλλά και τους έμπειρους που βοηθάνε. Έχει πάθος, τρομερός κόσμο και πιστεύω πως έχει την ικανότητα μελλοντικά να γίνει ο γνωστός Άρης. Έχουν γίνει κινήσεις σωστές, προοπτικής και βρίσκεται η ομάδα σε καλό δρόμο”.
Για το τι μπορεί να καταφέρει ο Άρης στον τελικό του κυπέλλου:
“Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει με τις δύο ομάδες να έχουν ίσες πιθανότητες. Δε μπορεί να αποκλείσει κανείς την πιθανότητα να πετύχει κάτι ο Άρης καθώς είναι μονάχα ένα παιχνίδι”.
Για της συζητήσεις που κάνει με τον Άρη:
“Υπάρχει ενδιαφέρον και από πλευράς Άρη και από τη πλευρά μου. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και είναι λογικό να υπάρξουν συζητήσεις. Είμαι 20 χρόνια στη πρώτη Εθνική και έχω περάσει από πολλά και το βλέπω σαν μια μεγάλη πρόκληση. Ο Άρης είναι πάντα Άρης και έχει μια ξεκάθαρη διοίκηση που δημιουργεί προοπτική. Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω στον Άρη με αυτόν τον κόσμο που σου δίνει δύναμη. Είναι ένας μπασκετικός και απαιτητικός κόσμος. Έχω δουλέψει με πέντε παίκτες της ομάδας, έχω δουλέψει στη Θεσσαλονίκη και νιώθω έτοιμος. Βέβαια δεν αποφασίζω μονάχα εγώ. Βρισκόμαστε ακόμα σε συζητήσεις”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: