Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Εμείς κάναμε την ΑΕΚ να φαίνεται κακή…»

Η κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ ήταν αποτέλεσμα και της εξαιρετικής εμφάνισης του Αγρ.Αστέρα, όπως δήλωσε ο Τάσος Κατσαμπής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της μεγάλης πρόκρισης για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

«Εμείς κάναμε την ΑΕΚ να φαίνεται κακή…»
Δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση του Αγροτικού Αστέρα επί της ΑΕΚ το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας του Ευόσμου, Τάσος Κατσαμπής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος αμυντικός τόνισε πως η κακή εικόνα της «Ένωσης» είναι απόρροια και της εξαιρετικής εμφάνισης της δικής του ομάδας, ενώ έθεσε ως στόχο την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά, ο Τάσος Κατσαμπής μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και τον Νίκο Κατσαρό για:

-τη μεγάλη πρόκριση επί της ΑΕΚ: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, προσαρμόζεσαι στις συνθήκες που υπάρχουν. Δεν χρειάζεται να πω για το τεράστιο όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ. Χθες όμως δεν έπαιζε μόνη της η ΑΕΚ. Όλοι λένε πως ήταν πολύ κακή, αλλά για να γίνει αυτό εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να διαβάσουμε πώς παίζει και να ετοιμάσουμε τους παίκτες. Εμείς μπήκαμε μέσα και φάνηκε από το πρώτο λεπτό ότι πιέζαμε. Ήμασταν αρκετά καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και κερδίσαμε δίκαια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ένα 20λεπτο που δεν ήταν καλό, γιατί ο προπονητής της ΑΕΚ άλλαξε το σύστημα κι εμείς είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Όμως με κάποιες εσωτερικές κινήσεις ισορροπήσαμε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδατε. Τα παιδιά το χάρηκαν πολύ. Η ιστορία… γράφει. Δεν ξέρω πόσες φορές θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια τέτοια ομάδα. Ίσως η ΑΕΚ να μην ήταν αυτή που περιμέναμε. Οι παίκτες της πρέπει να αποδείξουν πως αξίζουν να παίζουν εκεί. Θεωρώ πάντως πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία».

-το πώς πήγε στον Αγροτικό Αστέρα: «Είμαστε φίλοι με τον Παναγιώτη (Διλμπέρη) χρόνια, όταν μου ζήτησε να τον βοηθήσω στο τεχνικό τιμ το έκανα με χαρά. Είχα αποφασίσει να απέχω τρία χρόνια από το ποδόσφαιρο για να ηρεμήσω μετά από τις δυσκολίες που πέρασα στον Ηρακλή. Όταν ηρέμησα όμως, είπα πως θέλω να ασχοληθώ με αυτό που ξέρω και να μεταφέρω την εμπειρία και τις γνώσεις μου σε νέα παιδιά».

-τις συνθήκες στον Αγροτικό Αστέρα: «Πιστεύω πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πολύ τα προηγούμενα χρόνια και ο κόσμος με το δίκιο του απείχε. Πλέον όμως έχουμε μία πάρα πολύ καλή διοίκηση κι όταν μια ομάδα λειτουργεί καλά σε αυτό το επίπεδο, όλα τα άλλα φτιάχνονται. Επέλεξαν εμάς γνωρίζοντας πως είμαστε άνθρωποι που έχουμε υπηρετήσει το άθλημα με τιμιότητα και αξιοπρέπεια. Όλα αυτά έχουν περάσει στα αποδυτήρια και η ομάδα είναι μία οικογένεια. Δουλεύουμε σκληρά για πολλές ώρες και μέχρι και στα ρεπό κάνουμε προπονήσεις με τα παιδιά για να βελτιωθούν ατομικά».

-τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα: «Στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν η άνοδος. Είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Η πρόκριση επί της ΑΕΚ είναι μεγάλη επιτυχία, αλλά βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ο κόσμος με τις επιτυχίες θα έρχεται όλο και περισσότερο στο γήπεδο. Ήδη τα καταφέρνουμε».

-την «παραγωγή» παικτών: «Ο Εύοσμος είναι μεγάλη περιοχή, ο Αγροτικός Αστέρας έχει πάνω από 400 παιδάκια και στόχος είναι να γίνει ένα μεγάλο προπονητικό κέντρο. Ασφαλώς στόχος είναι η άνοδος στη Football League, αλλά θέλουμε να αναδείξουμε και νέα παιδιά. Ήδη κάθε 15 μέρες έρχονται μικρά παιδιά και τους δείχνουμε πώς παίζει η πρώτη ομάδα. Λειτουργούμε σαν επαγγελματική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: