Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ελπίδες για Ουντότζι!

Αυξήθηκαν οι πιθανότητες παραμονής του Ουντότζι στον Άρη, αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός ζητά γραπτές εγγυήσεις για να πει το «ναι». Επαφές με Κοκκίνη.

Ελπίδες για Ουντότζι
Προσπάθεια για να διατηρήσει στο ρόστερ του, τον πρώτο του σκόρερ Σαλόζι Ουντζότζι κάνει ο Άρης. Αν και τις προηγούμενες ημέρες φαινόταν πως η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη, δεν θα πρέπει να θεωρείται χαμένη η υπόθεση του 27χρονου επιθετικού.

Ο Ουντότζι ζητά εγγυήσεις για τα χρωστούμενα, με τον Λαμπρο Σκόρδα να δεσμεύεται μόνο προφορικά μέχρι στιγμής. Στον Νιγηριανό παίκτη, ο ποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, οφείλονται 55.000 ευρώ και θέλει ανεξαρτήτως αν άλλαξε διοίκηση στον σύλλογο να διασφαλίσει τα λεφτά του.

Επιπλέον, είναι δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση της διοίκησης Ηλιάδη, διότι το καλοκαίρι ζήτησε να πληρώνεται με την είσπραξη των χρημάτων από τη Nova από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, παίρνοντας τα λεφτά που του αντιστοιχούν. Ο τότε πρόεδρος της ομάδας απάντησε αρνητικά, τονίζοντας του ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με το συμβόλαιο κανενός παίκτη. Ωστόσο, ο Ουντότζι έμαθε κατά τη διάρκεια της σεζόν, από έναν συμπαίκτη του ότι πληρώνεται με ακριβώς αυτό τον τρόπο και είναι ενοχλημένος με αυτό το γεγονός και δεν κάνει πίσω στο θέμα της γραπτής εγγύησης.

Ο 24χρονος στόπερ, Γιώργος Κοκκίνης προτάθηκε στον Άρη και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τον πρώην παίκτης Παναχαϊκής. Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις και γίνεται συζήτηση για συμβόλαιο 1,5 χρόνου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: