Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ποιοτικός, αλλά και… οικονομικός!

Παίκτη που θα κάνει τη διαφορά αναζητεί για την επίθεσή του ο Παναθηναϊκός, αλλά το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Ποια ονόματα «παίζουν». Παίρνει Μπαϊράμι στο Αγρίνιο ο Αναστασίου.

Ποιοτικός, αλλά και… οικονομικός
Η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό και από τα ονόματα που έχουν γραφτεί γίνεται σαφές πως προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας είναι να μη γίνει όποια κι όποια προσθήκη, αλλά ενός παίκτη που θα προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα. Μόνιμο εμπόδιο είναι η οικονομική στενότητα, καθώς οι «πράσινοι» δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλο ποσό και συγκεκριμένα δεν θέλουν να ξεπεράσουν τις 150-180 χιλιάδες ευρώ για το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι.

Διερευνητικές επαφές έχουν γίνει τόσο με τον Μλάντεν Πέτριτς, όσο και με τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ, αλλά τα χρήματα αποτελούν εμπόδιο τόσο για τον Κροάτη της Γουέστ Χαμ, όσο και για τον Σουηδό της Γουέστ Μπρομ. Από το εξωτερικό προέκυψε και το όνομα του Πέτερ Λόβενκραντς της Μπέρμιγχαμ, αλλά ο Δανός άσος δεν αποτελεί προτεραιότητα καθώς δεν είναι κλασικός φορ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο επιθετικούς και ότι με έναν εκ των δύο θα υπάρχει συμφωνία μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαήμερου του 2014.

Με Μπαϊράμι στην αποστολή

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επανέρχονται στις προπονήσεις μετά την εορταστική τους άδεια και αρχίζουν την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον αήττητο στο Αγρίνιο Παναιτωλικό (15:00). Ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει ξανά στον Μάρκους Μπεργκ, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Εμίρ Μπαϊράμι, που αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: