Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Οσο δεν φέρνει το airball, τα φέρνει το twitter!

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει στο gazzetta.gr για την αποχώρηση του Τζαμάριο Μουν από τον Ολυμπιακό και για τους λόγους που είναι προτιμότερη η επένδυση στα ελληνόπουλα...
Κανονικά ο Ολυμπιακός έπρεπε να στείλει σπίτι του τον Τζαμάριο Μουν πριν από το ταξίδι στην Πόλη... Και από τη στιγμή που δεν το έκανε, έπρεπε να τον στείλει στις ΗΠΑ μέσω Πόλης, αμέσως μετά τα airball στο ματς με την Φενέρμπαχτσε.
Τελικά, η απόφαση ελήφθη όταν στις... γκάφες του Αμερικανού, προστέθηκε και αυτό που έγραψε στο twitter πριν από το παιχνίδι με την Φενέρ. Οποιος δεν θέλει να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, δεν έχει θέση σε ματς που μπορεί να κρίνει τη θέση μιας ομάδας στο Top 16.
Θα πει κανείς... Εχασε ο Ολυμπιακός λόγω του Μουν στην Πόλη; Οχι μόνο λόγω του Μουν, αλλά ΚΑΙ λόγω του Μουν... Εχασε και γιατί απουσίαζε ο Σπανούλης και γιατί ήταν εκτός τόπου και χρόνου ο Κόλινς και γιατί ο Λοτζέσκι δεν μπόρεσε για άλλη μια φορά να βγει μπροστά και γιατί ο Πέτγουεϊ με τον Σίμονς δεν ξεπέρασαν την μετριότητα... Και φυσικά γιατί οι διαιτητές έδωσαν ώθηση στην Φενέρ. Ολα αυτά μαζί έφεραν την ήττα, όμως το θέμα είναι να διορθώνεις τα λάθη... Αν όχι όλα, τουλάχιστον όσο μπορείς να διορθώσεις.
Ο Μουν, λοιπόν, ήταν ένα λάθος που δικαιολογείται γιατί η μεταγραφή έγινε βιαστικά, αλλά δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να συνεχίζεται. Ειδικά από τη στιγμή που επέστρεψε υγιής ο Πέτγουεϊ και η θέση "4" γέμισε. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να κρατήσει έναν από τους δύο και ορθώς επέλεξε τον Πέτγουεϊ, έστω κι αν ακόμα ο Αμερικανός δεν έχει προσφέρει αυτά που θα περίμενε ο Μπαρτζώκας... Τουλάχιστον αυτός θέλει να βρίσκεται στην Ελλάδα, να παίζει στην Α1 και στην Ευρωλίγκα... Και δεν κάνει airball, εντός και εκτός παρκέ...
Διότι airball μπορεί να δικαιολογηθεί στον Αγραβάνη, αυτός ας κάνει όσα άστοχα σουτ θέλει μέχρι να αποκτήσει εμπειρία... Να παίρνει όμως το χρόνο ένας 34χρονος Αμερικανός που αποκτήθηκε για να βοηθήσει και τελικά να σκέφτεται το ΝΒΑ, ε όχι δεν αντέχεται.
Αυτό να το σκεφτεί καλά και ο Μπαρτζώκας και να αντιληφθεί ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι... Και το καμπανάκι ας κτυπήσει και για τον Κόλινς, ο Μπέγκιτς ξέρει ήδη την μοίρα του. Αν ο Κόλινς συνεχίζει να είναι εκτός τόπου και χρόνου, όπως στο ΟΑΚΑ ή στην Πόλη, δεν υπάρχει λόγος να κρατά τόσο πολύ την μπάλα... Αν είναι να χάνει το κοντρόλ, ας το χάνει ο Παπαπέτρου, ο Κατσίβελης και ο Χριστοδούλου, τουλάχιστον αυτοί θα μάθουν και θα βελτιωθούν στο μέλλον...
Διότι τα πράγματα είναι απλά... Δεν χρειάζονται μεταγραφές μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου... Ούτως ή άλλως με τα λεφτά που υπάρχουν, είναι δύσκολο να γίνει σωστή επιλογή το καλοκαίρι, φανταστείτε εν μέσω της σεζόν. Ε, από το τζογάρισμα, είναι προτιμότερη η επένδυση στα ελληνόπουλα, που αργά ή γρήγορα θα βγει.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: