Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ρίξε στα λασπόνερα…!

Τέλος στο σερί επτά συνεχόμενων νικών του Αιγινιακού έβαλε ο Απόλλων 1926, καθώς απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1, σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο γεμάτο λάσπες. Στην τρίτη θέση η ομάδα της Πιερίας.

Ρίξε στα λασπόνερα…
Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο η λάσπη δεν άφησε περιθώρια σε Απόλλωνα και Αιγινιακό να αποδώσουν όμορφο ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1, ενώ ο σύλλογος της Κατερίνης είδε το σερί επτά συνεχόμενων νικών του να σταματάει στην Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες των δυο ομάδων δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με το γκολ του Απόλλωνα να προέρχεται από στημένη φάση, όπου ο Τζανδάρης βρέθηκε ξεχασμένος στην καρδιά της άμυνας του Αιγινιακού, δίνοντας με κεφαλιά το προβάδισμα στην ομάδα του στο 75ο λεπτό. Όσο για την ισοφάριση, ήρθε στο 80’ με γκολ του Γκέσιου, έπειτα από καραμπόλα στην μικρή περιοχή.

Έτσι, ο τρίτος της βαθμολογίας Αιγινιακός μπορεί να μην έχασε, όμως δεν συνέχισε το νικηφόρο σερί επτά αγωνιστικών, ενώ αντίθετα ο Απόλλωνας δεν πήρε τους τρεις βαθμούς, που του ήταν απαραίτητοι για την είσοδο στα πλέι οφ της Football League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: