Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ουζουνίδης: «Ήταν πλασματικό το σκορ»

Τη νίκη δικαιούταν ο Εργοτέλης, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Ήταν πλασματικό το 0-2 του ΠΑΟΚ», σχολίασε.

Ουζουνίδης: «Ήταν πλασματικό το σκορ»
Η ισοπαλία που έφερε ο Εργοτέλης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρείται επιτυχία από πολλούς, αλλά άφησε… πικραμένο τον προπονητή των Κρητικών, Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του είχε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο στη χθεσινή αναμέτρηση και πως δικαιούταν να πάρει τη νίκη. Αναφερόμενος, στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του «τριφυλλιού» και στάθηκε στο πλάνο που είχε ο Γιάννης Αναστασίου, το οποίο όπως είπε τήρησαν κατά… γράμμα οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Καταρχήν να πω περαστικά στον Ολαϊτάν. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό, γιατί είναι και νεαρός. Πρόκειται και για παίκτη που έχει προσόντα», είπε πριν αναφερθεί στα αγωνιστικά.

Για το παιχνίδι με το ΠΑΟΚΑπό τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι πολύ στάθηκαν στο 2-2 και στον τρόπο που ήρθε, αλλά και το 0-2 ήταν πλασματικό. Ο ΠΑΟΚ μας είχε απειλήσει μόνο με ένα φάουλ μετά το γκολ που έβαλε, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρίες πριν δεχθούμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ. Το 2-2 μας άφησε μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να είχε πάρει κάτι παραπάνω. Κρατηθήκαμε στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν όσο πιεστικοί θα θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, ήταν κουρασμένος ο ΠΑΟΚ από την Πέμπτη λόγω του ματς με την Μπενφίκα και ξέραμε ότι ο χρόνος κυλούσε υπέρ μας».

Για την… κοιλία που έκανε ο Εργοτέλης κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Ίσως ήταν ο εφησυχασμός., διότι όταν βρίσκεσαι ψηλά συμβαίνει και αυτό. Έχασε η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν τη συνοχή και την αγωνιστικότητα που είχε στην αρχή. Όμως, έχει καλό ρόστερ και θα φαινόταν ξανά σε κάποια στιγμή, όπως και συνέβη».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Έπαιξε σωστά και οργανωμένα ο Παναθηναϊκός. Είχε υπομονή στο παιχνίδι του. Δεν ήταν συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν και ακολούθησαν οι παίκτες το πλάνο του προπονητή. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και το σκορ είναι μεγάλο σε έκταση. Το πλάνο λειτούργησε όπως έπρεπε. Τα εύσημα πάνε στους παίκτες και στον προπονητή. Υπάρχουν καλοί Έλληνες προπονητές και χρειάζεται να τους δοθεί χρόνος. Ευτυχώς δόθηκε στον Γιάννη, αν και στην αρχή δεν του πήγαν όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: