Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Κατσουράνης, Τσιρίλο και… Μανούσος!!

Τα μεταγραφικά της ΑΕΚ «τρέχει» ο Νίκος Λυμπερόπουλος και πρώτος στη λίστα του είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Σενάρια για Μανούσο. Πρόταση για νέο συμβόλαιο θα γίνει στον Τσιρίλο.

Κατσουράνης, Τσιρίλο και… Μανούσος
Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν και ίσως σύντομα να υπάρξουν και εξελίξεις σε διάφορα θέματα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιμένει πως πρέπει να αποκτηθεί ο Κώστας Κατσουράνης, καθώς θεωρεί πως πάνω στον έμπειρο μεσοαμυντικό πρέπει να χτιστεί η ομάδα της σεζόν 2014-15 για να την πάρει από το χέρι και να την… οδηγήσει στη Superleague.

Συζήτηση με τον 35χρονο παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, έχει γίνει και θα γίνει και άλλη. Άμεσα, ίσως και εντός της εβδομάδας, θα υπάρξουν νέα και θα γίνει πιο ξεκάθαρο το… τοπίο.

Χώρος στο ρόστερ της ΑΕΚ της Football League φαίνεται πως υπάρχει για τον Μπρόυνο Τσιρίλο, αν και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Ο Ιταλός αμυντικός δεν αγωνίζεται πολύ φέτος και σε αυτό έχει παίξει κάποιο ρόλο και το γεγονός ότι υπάρχει περιορισμός στη Γ’ Εθνική με τον αριθμό των ξέων που μπορούν να αγωνίζονται. Η εισήγηση του τεχνικού διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» είναι θετική για τον 37χρονο στόπερ και πρόκειται να του γίνει πρόταση ώστε να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ένα θέμα που απασχολεί είναι και αυτό της απόκτησης ενός επιθετικού. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θα μείνει όπως όλα δείχνουν και πιθανότητα το ίδιο θα συμβεί και με τον Αλεσάντρε Ντακόλ, ενώ είναι «κλεισμένος» εδώ και καιρό ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο Λυμπερόπουλος έχει καλή έποψη για τον Γιάννη Μανούσο της Καλλονής, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Αναζητείται ένας επιθετικός που θα μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως περιφερειακός.

Ο παίκτης της Καλλονής έχει αυτά χαρακτηριστικά και βρίσκεται στη λίστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και σύντομα θα γίνει η πρώτη κίνηση για να αποκτηθεί. Ο 26χρονος παίκτης έχει 24 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ στη Superleague.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: